Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

11/03/11 - 20:07

Megújult az önkormányzati portálunk

Hivatalosan ma indítottuk el az önkormányzat új honlapját. Arra törekedtünk, hogy minél könnyebben átlátható és egyszerűbben navigálható legyen az új portál, miközben modernizáltuk is az arculatát. Egy kattintással rá lehet menni a Hegyvidék TV élő adására és letölthetők az elmúlt években kiadott tematikus önkormányzati kiadványok is. Külön link vezet a hegyvidéki Facebook oldalra, ahol napról napra nő a csatlakozók száma.

Címkék: portál facebook honlap hegyvidék hegyvidek.eu

Szólj hozzá!

11/03/09 - 17:46

Minőségi vízilabda a Hegyvidéken

Ma megállapodást kötöttünk az YBL Waterpolo Club vízilabda csapattal. Ez nagy motiváció lesz a Hegyvidéken élő és a szomszédos kerületekből hozzánk érkező, a Sportmaxban pólózó gyerekek számára. Szeretnénk, ha a szórakoztató és színvonalas mérkőzések minél több hegyvidéki polgárt csábítanának a meccsekre és igazi, közösségi kikapcsolódást jelentenének a kerületben élők számára. Az első hazai mérkőzésük április 30-án, szombaton lesz a Sportmax uszodájában.

Címkék: sport vízilabda facebook club hegyvidék sportmax ybl waterpolo

Szólj hozzá!

11/03/08 - 17:44

Hamarosan elkészül a MOM-beruházás

Ma volt a megnyitója annak a fotókiállításnak, amely a MOM beruházás eddigi alakulását mutatja be. A MOM épülete gyakorlatilag elkészült, most már elsősorban a volt Sirály utcában és a Gesztenyéskertben zajlanak a munkálatok. Úgy tervezzük, hogy az elkészült beruházás első nagy eseménye a június első hetében megrendezésre kerülő Hegyvidéki Napok rendezvénysorozat lesz.

Címkék: facebook mom hegyvidék gesztenyéskert

Szólj hozzá!

11/03/07 - 08:33

Hogyan rendezzünk világeseményt? II.

Az Index.hu is foglalkozott a kiemelt magyarországi sporteseményekkel kapcsolatos elszámolási problémákkal. New Yorkban egy külön cég foglalkozik azzal, hogy a város a legérdekesebb eseményeket a leghatékonyabban tudja megrendezni. Egy ilyen szemléletű állami cég lehetne itthon is a megoldás a közpénzek átlátható elköltésére.

Címkék: sport usa maraton világesemény

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása