Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

11/04/03 - 15:25

Scarface

A napokban több helyen is írtak arról a sajtóban, hogy tizenhárom év után megoldódhat a Fenyő-gyilkosság rejtélye. Az embernek önkéntelenül is eszébe jut ilyenkor, hogy miért pont most kap lendületet egy ilyen ügy, vajon mi történhetett a szinfalak mögött, ami katalizálta az eseményeket Az ügynek annyiban van kerületi szála, hogy Fenyő egykori háza - amit botrányos körülmények között épített - talán Budapest egyik legszebb részén a mi kerületünkben áll. Az egész ügyről és a hozzá kapcsolódó teóriákról, összeesküvés-elméletekről egyébként érdekes írást lehet olvasni a Konteo Blogon.

Címkék: blog facebook fenyő scarface konteo

2 komment

11/04/02 - 11:55

Hegyvidék Tévé az interneten

Akit érdekelnek a XII. kerületi hírek vagy események, annak javaslom a Hegyvidék TV műsorát. A csatorna március eleje óta online is elérhető. Ezt legegyszerűbben úgy nézhetjük meg, hogy ha a Hegyvidék honlapján a jobboldali menüsorban az online tévéadás részre kattintunk. Nem tudok más, olyan helyi, közműsor-szolgáltató tévéről, amely online adást sugározna. Itt a Hegyvidéken ez különösen fontos, hiszen kábelszolgáltatás kizárólag a kerület lenti, sűrűbben lakott részén van és a regionális, helyi adások csak kábelen foghatóak.

Címkék: facebook online televízió hegyvidék adás htv

7 komment

11/03/30 - 22:15

Sziget 2011

Megnéztem a nyári Sziget koncertkínálatot. Legnagyobb örömömre fellép majd a Pulp, a Smash Mouth, illetve a zseniális Peter, Bjorn and John. A „Young Folks” az egyik legszenzációsabb dal, amit az elmúlt években hallottam. Szerintem Nick Hornby válogatásába is beférne, ha most írná „31 dal” című könyvét. Titeket melyik idei fellépő érdekel legjobban?

Címkék: zene sziget facebook

Szólj hozzá!

11/03/29 - 00:09

Magyar - holland újratöltve

A siker záloga az alacsonyra tett várakozás - jegyezte meg valaki egyszer igen találóan. Sajnos ennek pontosan az ellenkezőjét látom a magyar fociban. A forgatókönyv mindig ugyanaz: ahogy egy picit is jobban játszunk, azonnal elkezdünk fújni egy reménynek nevezett hatalmas rózsaszín lufit, ami aztán óriási pukkanással kidurran, mindenkit fájdalmasan visszalökve a realitások talajára. Ez történt pénteken is az első holland mérkőzésen. Nagyon nehéz dolga lesz holnap a csapatnak,ebben a lelkiállapotban, keményen megnyirbált önbizalommal, idegenben helytállni. Milyen végeredményt jósoltok?
 

Címkék: magyar foci facebook meccs futball hollandia holland válogatott eb

1 komment

süti beállítások módosítása