Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

11/06/19 - 17:54

Lesz még itt nyár

Péntek délután a Hegyvidéki Sportmax külső medencéjét próbáltuk ki a lányommal. Szerintem ez a legjobb strand a fővárosban; igényes, tiszta és a víz sem túl hideg, ráadásul egy hatalmas füves terület veszi lent körül, ahol lehet napozni, pihenni vagy akár frizbizni is. Mindenkinek jó szívvel ajánlom, aki szeretne majd egy kicsit hűsölni a hamarosan visszatérő nyári melegben.

Címkék: sport facebook uszoda strand hegyvidék sportmax

1 komment

11/06/16 - 07:56

Hold on!

Tegnap este a Normafáról néztem, ahogy a teljes holdfogyatkozás után szép lassan ismét előbújt a Hold a Föld árnyékából. Lélegzetelállító volt a látvány, a csönd, a friss esti levegő és ilyenkor az ember még inkább megérti, hogy milyen fantasztikus kerület a miénk.

Címkék: facebook hegyvidék normafa holdfogyatkozás

1 komment

11/06/14 - 08:18

Vakáció

Kezdődik (legalábbis sok helyen) a 11 hetes nyári iskolaszünet. Megkönnyebbülés a pedagógusoknak, önfeledt öröm a diákoknak, álmatlan éjszakák a dolgozó szülőknek. Hacsak nincsenek hiperaktív nagyszülők, marad a táborozás, ami csak részben oldja meg a problémát, ráadásul a közös nyaralás költségei mellett kisebb anyagi katasztrófát jelent egy átlagos jövedelmű családnak. Ez a blog bár elég nyers nyelvezettel, de érdekes szögből közelíti meg a problémát.

Címkék: facebook nyár iskola szünet nyári táborozás

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása