Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

11/07/16 - 11:48

Veszprém Swingin'!

Tegnap még éjszaka is ezrek voltak kint Veszprémben az Utcazene Fesztiválon, igazi déli fesztiválhangulatot adva a városnak. A Club Des Belugas egészen különleges koncertet adott, az énekes Brenda Boykin Chocolate and Chili száma pedig egyszerűen lélegzetelállító volt.

Címkék: zene fesztivál buli veszprém club swing utcazene des belugas

Szólj hozzá!

11/07/15 - 14:48

Flex Wheeler II.

A tegnapi poszt után többen is kérdezték tőlem, hogy mi az a Flex Wheeler? Többször volt szerencsém találkozni vele az elmúlt években a Fitparádén és bár a versenyzéstől visszavonult, Flex Wheeler még most is ledöbbentő jelenség. Nem véletlenül nyerte az Arnold Classic versenyt és nem véletlenül mondta róla egyszer Arnold Schwarzenegger, hogy az egyik legelképesztőbb felépítésű ember, akit valaha látott. Egyszer, amikor Budapesten volt beugrott hozzám egy villámlátogatásra a Polgármesteri Hivatalba. Sosem felejtem el, ahogy beintegetett a tárgyalóba és a jogász kollegámnak ahogy meglátta szó szerint elakadt a szava. Nem csodálom…

Címkék: facebook flex hegyvidék sportmax fitparádé wheeler

Szólj hozzá!

11/07/14 - 14:55

Flex Wheeler

Miután hétfőn a kerületi jegyzővel sem tudtak megállapodni az amerikai követség képviselői, ma reggel elindult a Zugligeti úti nagykövetségi rezidencia előtti közterület megnyitása. Első körben a rács egy része lett eltávolítva, ezt követi majd a behajtani tilos tábla visszavonása és a mindenki számára nyitott parkolóhelyek felfestése. Remélem, hogy ezzel tudjuk segíteni a környéken élők és a hétvégén a Libegőhöz ellátogató kirándulók parkolását.

Címkék: amerikai facebook parkolás szabad hegyvidék nagykövetség zugliget kirándulók

Szólj hozzá!

11/07/12 - 13:27

Lomtalanítás

Idén a lomtalanítás augusztus elején lesz a kerületben; az egyes körzetekre vonatkozó konkrét dátumokról – a lomokat széttúró, szemetelő guberálók távoltartása érdekében – csak néhány nappal az akció előtt fogja értesíteni az FKF Zrt. a lakókat.

Fontos szempont, hogy a lomokat csak az FKF Zrt. értesítésében megjelölt időpontban, az elszállítást megelőző napon szabad kikészíteni, mert köztisztasági szabálysértésnek minősül, ha valaki nem a meghirdetett napon teszi ki az utcára a lomjait. Érdemes erre odafigyelni, mert senkinek sem érdeke, ha hetekig szemétben úszik a kerület. A pontos dátumokat hamarosan mi is közzétesszük itt és az önkormányzat honlapján is.

A lomtalanítással kapcsolatos rövid interjú itt nézhető meg.

Címkék: facebook önkormányzat szemét lomtalanítás fkf zrt. hegyvidéki guberálók

1 komment

süti beállítások módosítása