Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

11/12/23 - 11:03

Budapest

Az Urbanista Blogon akadtam rá erre a timelapse videóra, amely Budapestről készült. Azért a sok morgolódás, és bosszankodás ellenére, ez tényleg a világ egyik legszebb városa.

Címkék: blog budapest videó facebook urbanista legdögösebb

Szólj hozzá!

11/12/21 - 11:36

Országimázs

 

Már az Index cikkének megjelenése előtt is ledöbbentem, hogy a londoni, nyári olimpiára utazó csapat kiválasztott formaruhája milyenre sikeredett. Engem ez nem egy sportesemény bevonuló ruhájára, hanem inkább az önkormányzat épületébe járó halottszállítók megjelenésére emlékeztet. A Hegyvidéken dolgozó Kopek Gábor MOME-rektorral értek egyet; rengeteg tehetséges divattervező van Magyarországon, érthetetlen, hogy őket miért nem vonták be. Ugyanis ez jócskán túlmutat a szabásminta világán, a ruhákat százmilliók fogják látni a nyári megnyitón. Nem véletlen, hogy az angol csapat ruháit Stella McCartney,  az amerikaiakét pedig Ralph Lauren tervezi.
 

 

Címkék: index országimázs facebook olimpia formaruha

1 komment

11/12/19 - 10:32

Disznóság 2.0.

Mindig meglepve figyelem, hogy miből lesz bulvárhír. Ma kiemelt helyen hozta a Blikk a közmeghallgatáson is elhangzott vaddisznós történetünket. A kormányrezidenciával egyébként van még egy ügyünk, az előtte lévő Béla király úti kút rendbetételén dolgozunk. A környező terep rendezése már megtörtént, a kis épület viszont műemléki védettségű, ezért ez alaposan lelassítja a dolgot, hiszen minden lépést egyeztetni kell a Kulturális Örökségvédelmi Hivatallal.

Címkék: király blikk facebook béla út hegyvidék köh vaddisznók

1 komment

süti beállítások módosítása