Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

11/03/05 - 13:40

Amikor még nem híresek

Tegnap este a Fitz and the Tantrums albumát hallgattam. Egy zenekar életében szerintem mindig az a legérdekesebb szakasz, amikor még nem túl ismert és kommersz, ezért nem a lemezkiadó elvárásainak és marketing szempontoknak kell megfelelnie. Ez a csapat bár a 60-as éveket idézi, mégis modern, friss, egyedi hangzású. Remélem, hogy még mielőtt túl nagyok lesznek, látjuk őket a Szigeten vagy a Balaton Soundon.
 

Címkék: zene balaton sziget the and sound fitz tantrums

Szólj hozzá!

11/03/04 - 10:07

Magritte és Hitchcock

Gyerekkorom óta érdekel a fényképészet. A magyar, kortárs fényképészek közül Szalontai Ábel munkái tetszenek a legjobban. Az abszolút kedvencem Rodney Smith, aki olyan, mintha Rene Magritte és Alfred Hitchcock stílusát, világát ötvözné. Rodney-tól két fantasztikus képet kaptam, mindkettő kint van bekeretezve az irodában.

Címkék: fotózás magritte hitchcock fotográfia szalontai

Szólj hozzá!

11/03/02 - 12:33

Sauska 11

Ez a Cuvée az egyik kedvencem. Bár nem tartozik a borászat csúcsborai közé, mégis valahogy nekem ez jön be. A Sauska borokkal a Tennis Classics versenyen találkoztam először. Tökéletes párosítás, egy minőségi esemény és egy minőségi márka találkozása

Címkék: bor sauska

Szólj hozzá!

11/02/28 - 11:51

Sport a Hegyvidéken

Ez a rövid cikk a csütörtöki Heti Válaszban jelent meg. A sportélet tényleg elég színes és sokoldalú a Hegyvidéken. Ebben a témában is kiadtunk egy kiadványt, amely részletesen bemutatja a sportolási lehetőségeket. Érdemes beleolvasni, sok hasznos információt tartalmaz.

Címkék: sport facebook hegyvidék

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása