Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

12/01/03 - 13:28

Turul, de melyik?

Vagy valaki szándékosan szórakozik, vagy sötét politikai manipuláció áldozatai vagyunk. Ma reggel civil szerveződésként pozicionált, baloldali politikai tüntetést hirdettek meg a Turulnál. Erre persze egyből ugrott a szélsőjobb és turulvédő erődemonstrációt hirdetett meg a Turulnál. Na de melyiknél? A Hegyvidékinél a Böszörményi úton. Aztán kiderült, hogy összekeveredtek a szálak mert az első akció a várban lesz nem itt nálunk. Na így már nem sok értelme van a XII. kerületbe jönni. Kíváncsi vagyok azért hányan fognak fölöslegesen ácsorogni a Böszörményi úti emlékműnél. Apropó, nem lehetne végre békén hagyni ezt a szobrot és inkább Tatabányára menni?

Címkék: facebook tüntetés turul hegyvidék

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vaczijanos.blog.hu/api/trackback/id/tr573516238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása