Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

12/07/08 - 21:03

Itt van Hugh Grant

hugh-grant-golf.jpgHogy mi Hugh Grant pontos címe, azt nem tudom, de hogy hol lehet elérni, azt igen. A londoni Sunningdale golfklubban, ahol rendszeresen megfordul, sőt egy volt egyetemi csoporttársammal is szokott ütögetni. Állítólag jó arc és kifejezetten jó játékos is. A médiatörvénnyel kapcsolatos megnyilatkozása viszont meglepett, különösen annak fényében, hogy az például egyáltalán nem zavarja, hogy klubjának egyes helyiségeibe nőknek tilos a belépés.

Címkék: golf diszkrimináció médiatörvény Hugh Grant Sunningdale

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vaczijanos.blog.hu/api/trackback/id/tr244636640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SZLILY 2012.07.09. 05:47:40

Hugh Grant nálam egy életre elvágta magát. Hogy nyilatkozhat egy ember bármiről, hogy ismerné a témát? Ki adta a szájába azt a nyilatkozatot, amit tett? Ezek szerint ő csak egy báb. Ennyire rosszul fizet a "művészete", vagy mi áll emögött? Lehet-e hiteles ez a nyilatkoztat? Szerintem ő még soha nem járt Magyarországon, de ha igen, akkor sem tudhatja. Mi is nehezen igazodunk el ebben a médiatanácsban, na de ő aztán végképp nem kompetens!

euAgWzgmmtq7K 2012.07.09. 12:04:12

@SZLILY: Miért ne nyilatkozhatna bármiről? A véleményéhez joga van, legfeljebb hülyeséget mond.

sissy9 2012.07.13. 12:54:10

Silverstonban is ott volt a Forma 1-n odatudtam volna adni a levelet :P
süti beállítások módosítása