Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

12/06/21 - 20:16

Sunshine

IMG_2062_2.jpgA Hegyvidék honlapján már lehet regisztrálni arra az ingyenes szolgáltatásra, amely sms-t küld a megadott mobiltelefonra, ha az UV-B sugárzás a Hegyvidéken eléri az erős, vagy az extrém erős szintet. Fontos ez ilyenkor nyáron, amikor az emberek és különösen a gyerekek jelentős része a szabadban tölti a vakációt. A NIVEA támogatásával futó önkormányzati program negyedik éve működik, idén pedig egy jobb, kifinomultabb érzékelővel szereltük fel a polgármesteri hivatal tetején álló mérőműszert. A HTV rövid interjúja itt tekinthető meg.

Címkék: facebook sms nyár kánikula sugárzás Hegyvidék NIVEA UV-B HTV

Szólj hozzá!

12/06/20 - 15:47

Ez mekkora trógerség!

pothole1_1.jpgA Mátyás király úton egy kábelfektető cég széttúrta a járdát, széthányta a földet úgy, hogy még a szükséges engedélyeket is elfelejtette megkérni. Érthetetlen ez az igénytelenség és felelőtlenség, ráadásul ez az útszakasz a Vakok Batthyány László Gyermekotthona mellett található, ezért különösen balesetveszélyes a gyerekek szempontjából.

Címkék: facebook veszély közút gyermekotthon Hegyvidék Mátyás király út

1 komment

12/06/18 - 15:05

Schumi

1.jpgMielőtt bárki elkezdene összeesküvés-elméleteket gyártani: nem abház szakadárok állnak a mai incidens mögött, amely a grúz nagykövetség melletti Rusztaveli-téren történt. A képen látható autó nagy sebességgel ütközött az emlékművel. A hatalmas csattanásban a vezető is megsérült, őt kórházi kivizsgálásra vitték, ezúton kívánunk jobbulást neki! A fotókért köszönet a hegyvidéki Facebook-csoport egyik olvasójának. Érdemes a kánikulában jobban vigyáznunk egymásra a kerület útjain is!

Címkék: autó facebook baleset grúz Hegyvidék Ruszatveli

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása