Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

12/07/08 - 21:03

Itt van Hugh Grant

hugh-grant-golf.jpgHogy mi Hugh Grant pontos címe, azt nem tudom, de hogy hol lehet elérni, azt igen. A londoni Sunningdale golfklubban, ahol rendszeresen megfordul, sőt egy volt egyetemi csoporttársammal is szokott ütögetni. Állítólag jó arc és kifejezetten jó játékos is. A médiatörvénnyel kapcsolatos megnyilatkozása viszont meglepett, különösen annak fényében, hogy az például egyáltalán nem zavarja, hogy klubjának egyes helyiségeibe nőknek tilos a belépés.

Címkék: golf diszkrimináció médiatörvény Hugh Grant Sunningdale

3 komment

12/07/06 - 17:41

Chicago

chicago_1.jpgChicagóban még a budapesti kánikulánál is melegebb van, azonban a városháza tetején elképesztő zöld kert várja a látogatókat. Igazi oázis egy nyüzsgő világváros betonrengetegében.

Címkék: város facebook kánikula városháza oázis Chicago

Szólj hozzá!

12/07/05 - 08:45

Láttál már Higgs-bozont?

higgs.jpgAz elmúlt napokban intenzíven foglalkozott a média a fizika területén áttörésnek számító Higgs-bozon azonosításával. Azt még csak találgatjuk, hogy ez mennyiben fogja megváltoztatni az életünket. Egy dolog azonban biztos; a januárban nyíló, csillebérci CERN számítógép-központban dolgozó kutatóknak sok munkája lesz az elkövetkező években.

Címkék: facebook fizika kutatók Csillebérc Hegyvidék Higgs-bozon CERN

Szólj hozzá!

12/07/02 - 08:30

Szégyenlista

down.jpgAz ACSI nevű szervezet rendszeresen rangsorolja a legrosszabb megítélésű amerikai vállalatokat. A mostani tizenötös szégyenlistán főleg közműcégek, kábelszolgáltatók és légitársaságok „tarolnak”. Kíváncsi lennék, hogy itthon, vagy szűkebb pátriánkban, a Hegyvidéken kikre szavaznának az emberek. Szerintem a múltkori Facebook-posztban szereplő, a Mátyás király utat széttúró cég jó eséllyel szerepelne rajta!

Címkék: facebook cég szégyenlista Hegyvidék Mátyás király út ACSI

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása