Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

12/09/15 - 13:56

Magánnyomozók és parkolóőrök

secret-agent.jpgKémtörténetbe illő hírek keringenek a médiában a Hegyvidéken működő Fáber Kft-ről. A „magánnyomozók” azonban nem figyelnék, hanem folyamatosan ellenőrzik az utcán dolgozó embereket, amióta átvettük a parkolást. Ezt a munkát közbeszereztettük meg újból. Ugyanis mindenki alapjáratban utálja, ha parkolásért fizetni kell, az pedig különösen demoralizáló, ha esetleg az ellenőrök zsebre dolgoznak, tiszteletlenek az ügyfelekkel, vagy netán (amire egyébként volt már példa máshol) kiadják autótolvaj bandáknak, hogy milyen gépkocsit mikor és hol érdemes megpróbálni elkötni. Na, ezt nem szeretnénk itt a Hegyvidéken és ezért kell egy másik cégnek az ellenőrök munkáját felügyelnie.

Címkék: facebook parkolás Hegyvidék

1 komment

12/09/12 - 11:38

Kettészakadt város

bp2.jpgÉrdekes cikk jelent meg az Origo hírportálon, amelyben összehasonlítják a budapesti lakásárakat kerületekre bontva. Az írásból kiderül, hogy mindenki vesztett az elmúlt évek jelentős árzuhanásában, de a relatív nyertes mégis a XII. kerület. Szerintem egyébként van összefüggés egy városrész élhetősége, életminősége és az ingatlanok értéktartása között.

Címkék: origo facebook lakásárak Budapest Hegyvidék XII

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása