Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

12/12/09 - 14:15

Felülnézet

felulnezet_1.jpgTegnap valószínűleg örökre végetért Manny Pacquiao hosszú és elképesztő tündöklése. Sokan Alihoz hasonlították, akinek talán egyetlen hibája volt, hogy ő sem tudta időben abbahagyni. Mindenesetre ez a kép, amely 1966-ban készült a Williams elleni győzelme pillanatában, talán az egyik legjobb sportfotó, amit valaha készítettek.

Címkék: sport facebook boksz sportfotó Pacquiao Ali Williams

Szólj hozzá!

12/12/05 - 13:45

Csúszós járdák, felelőtlen emberek

foto_ujpest_hu_3.jpgTegnap az RTL Klub Híradó is foglalkozott azzal, hogy az egyik épület tulajdonosa nem takarította el a havat, így több látássérült ember is elesett a Mátyás király útján a jeges járdán, amikor a Vakok Intézetébe tartott. Végül,annak érdekében, hogy ez az áldatlan állapot megszűnjön, mi mentünk fel takarítani, pedig ez nem az önkormányzat feladata lett volna. A vak gyerekek közlekedésének segítését természetesen mindenki szívén viseli nálunk, azonban mindenhol nem tudunk mások helyett síkosság-mentesíteni. Ezért fontos, hogy az ingatlantulajdonosok - ha jeges és havas a hozzájuk tartozó járda vagy útszakasz - vegyék a fáradtságot és takarítsák azt. Jó tudni, hogy a járdatakarítás elmulasztása miatt bekövetkező balesetekért a társasház tulajdonosai egyetemlegesen felelnek, a kártérítési kötelezettség alól a síkosságra, vagy a jegesedésre figyelmeztető táblák kihelyezése sem menti fel a lakóközösséget.

Címkék: takarítás RTL Klub Hegyvidék Mátyás király út Vakok Intézete

1 komment

12/12/04 - 15:31

Nívódíjas lett a MOM

09_400.jpgMa elnyertük a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázat különdíját a MOM-beruházásunk kapcsán. Erre büszkék lehetünk, hiszen a 60 tagországot számláló FIABCI magyar tagszervezetén keresztül azokat a beruházásokat díjazza, amelyek az adott település lakosainak életkörülményeit, ellátását segíti. A szakmai zsűri értékeli a projekt koncepcióját, az építészeti kvalitását, a kivitelezés minőségét, a műszaki megoldások színvonalát, a környezettudatos szemléletet és a beruházás gazdasági eredményeit.

Címkék: siker facebook nívódíj ingatlanfejlesztés Hegyvidék MOM Kulturális Központ MOMKult FIABCI

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása