Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

12/12/15 - 19:10

Hát ezt meg hogy gondolják?

what.jpg
Több kerületi telektulajdonos csak a földhivatali bejegyzésből értesülhetett, hogy telkükre az „országos erdőállomány adattárában erdőként nyilvántartott terület” bejegyzést került. Ez azt jelenti, hogy beépítésre szánt telkeikre építési engedélyt csak abban az esetben kaphatnak mostantól, ha csereerdőt biztosítanak. Ezzel óriási károkat okoz az Erdészeti Igazgatóság nemcsak nekünk, hiszen önkormányzati telkek is érintettek, hanem több hegyvidéki telektulajdonosnak is. Hát ez aztán szép karácsonyi ajándék!

Címkék: erdészet építési engedély önkormányzati telek

8 komment

12/12/13 - 08:16

Végre megújulhat a Városmajor

varosmajor.jpgKerítés nem, lámpák, térfigyelő kamerák, játszóterek és kutyafuttatók viszont lesznek a városmajori parkban. Ezzel a Városmajorban végre jelentősen javulhat a közbiztonság. A fejlesztéshez szükséges 150 millió forintról tegnap döntött a Főváros. Bővebben az Index cikke foglalkozik a park rehabilitációjával.

Címkék: közbiztonság térfigyelő Facebook Főváros Városmajor Hegyvidék

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása