Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

13/11/29 - 08:45

Cserpes Tejivó nyílik a MOM Sportban

cserpes.jpgCserpes Tejivó fog nyílni néhány hónapon belül a MOM Sportcsarnok korábban 4bro néven üzemeltetett részében. Ma kötöttük meg a szerződést a Cserpes Sajtműhely tulajdonosával, Cserpes Istvánnal, aki tavaly az Ernst and Young Az év üzletembere díj „Merész újítója” lett, és elnyerte „az Év Üzletembere Kisalföld Presztízs” díjat is. De hogy teljes legyen a siker, az idén ötödik alkalommal meghirdetett Design Management Díjat is a Cserpes Sajtműhely Kft. nyerte.

Címkék: facebook tejivó Hegyvidék Cserpes Sajtműhely MOM Sport

Szólj hozzá!

13/11/18 - 15:47

Négercsók

20131116_113420.jpgEzt a képet szombaton kattintottam bevásárlás közben. Két dolog jutott róla eszembe: Te jó ég, ilyet még lehet kapni? Még most is emlékszem a régi, klasszikus négercsók csokis és kókuszos ízére. A másik pedig az, hogy ennél politikailag inkorrektebb nevű terméket kötve hiszem, hogy lehet kapni az Európai Unióban!

Címkék: pc facebook édesség négercsók EU

1 komment

13/11/14 - 16:08

Meglepetés a Városmajorban

varosmajor19_kis.jpgMa reggel megnéztem, hogy halad a városmajori park fejlesztése. Nagy területen zajlik a munka; már elkészült a térfigyelő rendszer kábelezése, a sport és játszószerek telepítése, a zöld fogadótér kialakítása, a kutyafuttató elkerítése. Úgy  látom, hogy minden elkészül a néhány hét múlva esedékes átadásra. Már éppen indultunk vissza, amikor észrevettem egy olyan posztmodern, street art alkotást, amely Damien Hirst-i magasságba röpíti a graffitizés művészetét. Egy jelentős méretű (egyébként a lakók kérésére meghagyott) teniszfal egyik felét valaki, a belügyminiszter nevének művészi módon történő megörökítésére használta fel. És hogy biztosra menjen, a TEK és a BRFK feliratokkal nyomatékosította, hogy kire is gondolt. Hát ilyet sem láttam még…

A HTV tudósítása itt látható

Címkék: facebook street art felújítás Városmajor Hegyvidék

1 komment

13/11/13 - 17:05

Intézményi fejlesztések

krisztinavarosi bolcsode24_500.jpgMa adtuk át a Krisztinavárosi Bölcsőde új épületrészét, amelynek segítségével két új csoportszobát, egy multifunkciós termet, akadálymentesítést, zöldtetőt és mellette napenergiára épülő fotovoltaikus rendszert kapott az intézmény. Ez most az intézményi fejlesztések időszaka, hiszen jövő héten a Kimbi óvoda munkálatai készülnek el.

Címkék: facebook fejlesztés Hegyvidék Krisztinavárosi Bölcsőde

Szólj hozzá!

13/11/11 - 10:26

Kétharmadra mennek?

Úgy látszik a netrisk.hu kommunikációs csapatának annyira bejött a 2010-es fideszes választási szlogen, hogy azt egy az egyben lenyúlták átvették. Úgy tűnik, hogy a betűtípussal, meg a narancssárga színárnyalatával sem vacakoltak túl sokat.

itt az idő_1.jpgmaxresdefault_1.jpg

Címkék: kampány facebook plakát netrisk.hu Fidesz

Szólj hozzá!

13/11/09 - 10:53

Faház vagy borászat?

turanyi.jpgAz epiteszforum.hu szervezésében zajlott az a szavazás, ahol az idei Média Építészeti Díja közönségdíjáért folyt a verseny. Turányi Bencének több kiemelkedő, minőségi XII. kerületi tervét láttam az elmúlt években, nekem most is az ő modern faház koncepciója tetszik a legjobban.

Címkék: facebook építészet epiteszforum.hu Hegyvidék Turányi Bence Média Építészeti Díja

Szólj hozzá!

13/11/08 - 08:05

Csökkenő forgalom

ellenorzes16.jpgTegnap reggel a helyszínen azt láttuk, hogy egyelőre tényleg csökkent a reggeli forgalom az Árnyas úton. Eddig a Budakeszi út felől tömött sorokban érkeztek az agglomerációból gépkocsival, ami ellehetetlenítette az Árnyas úton élők nyugalmát. A helyzetet csak rontotta, hogy sokan pont ebben az időben, lentről próbálták megközelíteni a Lauder iskolát. Ezért lakossági fórumot tartottunk, majd néhány hete a főváros, a közterület-felügyelet és a rendőrség szakembereivel együtt olyan forgalomszabályozást találtunk ki és vezettünk be, hogy a reggeli órákban csak a környéken élők és hozzátartozóik hajthatnak be, engedéllyel az utcába.

A Hegyvidék TV beszámolója itt látható.

Címkék: facebook Hegyvidék Árnyas út forgalomcsökkentés

4 komment

13/11/06 - 15:08

Szemétkedés a híradóban

Tegnap a TV2 esti híradója is foglalkozott a diplomatabuszból illegálisan kirakott szemét ügyével. Mi mindenesetre még aznap elszállítottuk a 3-4 köbméter szemetet, aminek díját kiszámláztunk a nagykövetségnek. A számla mellé tettem egy levelet, amiben arra kértem a nagykövetet, hogy ne csináljanak többé ilyet és elmagyaráztam neki, hogy a Hegyvidéken mi a szemét tárolásának és elszállításának módja.

Címkék: facebook szemetelés diplomata TV2 Tények

1 komment

süti beállítások módosítása