Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

13/12/31 - 17:32

BÚÉK!

2014_image.jpgBoldog Új Évet Kívánok Minden Kedves Látogatónknak!

Címkék: facebook 2014 Hegyvidék BÚÉK

Szólj hozzá!

13/12/21 - 14:31

Decemberi reggel

IMG_20131221_081358.jpgBár fehér karácsonyunk idén sem lesz, nekem így is gyönyörű a téli hegyvidéki táj. Ez a kép a Virányosban készült ma reggel. Érdemes megnézni a hegyvidéki instagram oldalunkat, ha valakit érdekelnek a szép és érdekes képek.

Címkék: facebook tél december tájkép Hegyvidék Instagram Virányos

Szólj hozzá!

13/12/20 - 12:57

Mi köszönjük!

kozmeghallgatas15_kis.jpgTegnap testületi ülést és közmeghallgatást is tartott az önkormányzat. A közmeghallgatáson ritka esemény történt; Hölzer Gábor megköszönte nekünk az Irhás árok lakóközössége nevében az elmúlt évek út-, járda-, és játszótér-építési munkáit. Az önkormányzati munkánk nagy részben vitás ügyekről, problémák megoldásáról, krízishelyzetek kezeléséről szól. Nagyon kevesen mondják el nekünk, ha elégedettek a munkánkkal, ezért is esett mindannyiunknak jól, hogy Gábor vette a fáradtságot és eljött erre a fórumra köszönetet mondani.

Címkék: facebook közmeghallgatás Hegyvidék Hölzer Gábor

Szólj hozzá!

13/12/18 - 21:08

Ezért érdemes chippelni

Black_Labrador_Retriever_portrait.jpgMa a közterület-felügyelők irodájába behoztak egy fekete labradort, amely reggel óta a karácsonyi vásár hentespultja körül ólálkodott. A felügyelők állatorvost hívtak, aki chip-leolvasója segítségével megállapította, hogy a kutya a Szent Orbán térnél lakik és - mint később kiderült - órák óta keresték, mert kilógott a kerítésnél és eltévedt. Hát, az ilyen dolgok miatt érdemes például chipet rakatni a kutyákba!

A fotó illusztráció

Címkék: Címkék

Szólj hozzá!

13/12/17 - 11:38

A tetszhalott

halotti.jpgSok mindent láttam már az elmúlt években, de olyat, hogy valaki meghamisítsa a saját halálát, még nem. Pedig ez történt, amikor a zokogó „álözvegy” az anyakönyvi csoportunknál leadta a pecsétes –  és most kiderült, hogy hamisított – orvosi papírt, amely a halál beálltát igazolta. Az ember elolvas egy ilyen történetet és elképed, hogy mik vannak.

 

Címkék: facebook tetszhalott Blikk

Szólj hozzá!

13/12/12 - 13:11

Mindjárt kész

panorama05.jpgA penzcentum.hu szivárogtatott képeket az átadás előtti Városmajorról. Még néhány napig tart a kamerarendszer élesítése, utána jövő héten átadjuk a felújított parkot. Szóval, még egy kis türelem, mindjárt elkészülünk a fejlesztéssel, amelyet egyébként egy második ütem is követ majd tavasszal.

Címkék: facebook fejlesztés Városmajor Hegyvidék

Szólj hozzá!

13/12/11 - 14:27

Ötmilliárd a Széll Kálmán térre

Széll Kálmán tér korábbi látvány koncepció_500.jpgMost szavazta meg a Fővárosi Közgyűlés azt a több mint ötmilliárd forintot, amely a Széll Kálmán tér átalakításához szükséges. Az biztos, hogy a budai oldal szégyenfoltjára nagyon ráfér már az a fejlesztés, amelyet az elmúlt 15 évben mindig csak ígérgettek.

Címkék: facebook fejlesztés Budapest Főváros Széll Kálmán tér

1 komment

13/12/07 - 15:40

A vizitdíj szelleme visszatér

Az MSZP és a PM ma közös sajtóhangoskodást tartott a János Kórháznál, ahol az intézmény sorsáért aggódtak felváltva a „cseppet sem kampány ízű” rendezvényen. Szerintem teljesen hülyének nézik az itt élőket, és azt gondolják, hogy elfelejtettük már, hogy nekik az egészségügy rendbetétele néhány éve azt jelentette, hogy vizitdíjat szedtek az emberektől, ami miatt heteken keresztül kígyózó sorok álltak a hóban és esőben reggelente a János Kórház előtt, mert a kezelésre érkező betegeknek először a Kóka-féle automatába kellett bedobálni a pénzt.

gp_10.jpg

(fotó: index.hu)

Címkék: facebook vizitdíj MSZP János Kórház PM Kóka

Szólj hozzá!

13/12/04 - 14:42

Gáz van, nincs gáz!

gaaz.jpgElég nagy gáz van a Zsolna utcában. Pontosabban gáz nincs, hiszen a Fővárosi Gázművek elzárta. Ezzel azért több probléma is van. Az első, hogy hibaelhárításból eredő vezetékkiváltásra hivatkozva feltúrták a járdát, amit nemrég újítottunk fel. A második, hogy több ház, illetve lakás fűtés és meleg víz nélkül maradt télen a hidegben, ami joggal háborítja fel az érintett lakásokban élő embereket.  A legelképesztőbb azonban az, hogy a kivitelező ajánlgat a lakóknak egy olyan céget, amely gyorsan visszakapcsolja a fűtést, ha valaki 200 ezer forintot befizet nekik. Arra kértem ma a Fővárosi Gázművek vezetőjét, hogy sürgősen találjanak megoldást ezekre a problémákra.

Címkék: facebook gáz Hegyvidék Zsolna utca Gázművek

20 komment

süti beállítások módosítása