Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

13/05/12 - 19:05

Hangold Újra!

hangold ujra.jpgTeltházat és hatalmas sikert hozott a szombat esti Hangold Újra koncert a MOM Kulturális Központban. A zenészeket egy közel 200 fős, részben hegyvidéki iskolásokból álló,  gyerekkórus kísérte a produkció során. Óriási munka lehetett leszervezni és ilyen minőségre hangolni a próbák során ezt a kiemelkedő minőségű előadást. A közönség reakciója viszont egyértelmű volt; megérte a befektetett munka!

Címkék: zene koncert facebook Hegyvidék MOMKult Hangold Újra

1 komment

13/05/09 - 08:39

Kerítés nem, felújítás igen

varosmajor_rege_1_330x330.pngA tervek készen vannak, rövidesen indulhat a Városmajor 150 millió forintos felújítása. A munkák négy részből állnak, amiben lesz kutyafuttató-építés, több ezer négyzetméter új zöldterület és megújuló sportpályák, padok is. A park végül nem lesz bekerítve, de az új lámpákra telepítünk térfigyelő kamerákat, amelyek jelentősen javítják majd a környéken a közbiztonságot.A HTV rövid interjúja itt látható.

Címkék: facebook fejlesztés felújítás közbiztonság térfigyelő kamera Városmajor Hegyvidék

1 komment

süti beállítások módosítása