Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

13/07/05 - 10:33

Fred Perry

perry.jpgMost, hogy az idei wimbledoni mérkőzések a legizgalmasabb szakaszhoz értek, érdemes megemlíteni Fred Perry nevét, akit sokan valószínűleg a babérlevél-emblémás ruhákkal azonosítanak. Pedig valójában Perry korának legjobb teniszezője volt, aki három egymás utáni bajnoki címet nyert Wimbledonban, és ő volt az első játékos, aki két éven belül mind a négy Grand Slam trófeát megszerezte. Egyébként érdekes kötődése van Magyarországhoz is, hiszen teniszsikerei előtt kiváló asztaliteniszezőként világbajnoki címet szerzett 1929-ben Budapesten.

Címkék: sport facebook tenisz Wimbledon Fred Perry Grand Slam

Szólj hozzá!

13/07/03 - 14:54

Készülnek a tervek

normafasi.jpgA pénzcentrum.hu mai, a Normafa rehabilitációjáról szóló cikke jól összefoglalja a fejlesztés célját, illetve mostani állapotát, azonban a címe nagy marhaság. Az, hogy ismét lehet majd síelni a régi sípályákon, de mellette sétálni, túrázni, futni vagy akár sífutni is lehet, szerintem nem luxusberuházás. Ha úgy vesszük, hogy nálunk az embereknek nincs semmire sem idejük a munkájuk mellett, akkor a sportolás tényleg luxus. De ezt a luxust minél gyakrabban kellene megengednünk magunknak.

Címkék: sport facebook sízés Hegyvidék Normafa penzcentrum.hu

4 komment

13/07/03 - 09:40

A legzöldebb szív

_MG_1772.JPG„Ha meglepő, ha nem, a legzöldebb kerületek listáját a XII. kerület, vagyis Hegyvidék vezeti, mintegy 48,7%-os aránnyal, így nyugodtan nevezhető ez a kerület Budapest zöld szívének” –  így ír az Otthontérkép blog rólunk. Hát igen, ez is egy ok, hogy miért a Hegyvidéken a legjobb élni!

Fotó: www.facebook.com/Hegyvidek

Címkék: facebook környezet életminőség Hegyvidék Otthontérkép blog

1 komment

süti beállítások módosítása