Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

13/09/15 - 15:21

Peter Aerts K1 világbajnok a Hegyvidéken

peter aerts04kis.jpgPénteken a háromszoros K1-világbajnok Peter Aerts látogatott el a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémiára. Az élő K1 legenda a szombati TEK-gálára érkezett Japánból, ahol az Elrabolva című film alapján készített videójátékot forgatták. Kedves, laza és jókedvű volt, az én arcomról azonban nagyon hamar eltűnt volna a mosoly, ha nemcsak a fotó kedvéért állunk be a Papp László képével díszített szorítóba. A HTV rövid riportja itt látható.

 

Címkék: sport facebook Hegyvidék HTV K1 Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia Peter Aerts

Szólj hozzá!

13/09/13 - 13:55

Új sport és sportorvosi központ

fabian magyar vaczi elies buranits06_kis.jpgMa délelőtt hivatalos nyitó sajtótájékoztatón mutatkozott be a MOM Sportcsarnokban az új, háromezer négyzetméteres Fitness and More wellness és fitnesz központ. A hatalmas terem érdekessége, hogy egy Magyarországon páratlan sportorvosi rehabilitációs részleggel is rendelkezik. Minőségi sport és sportorvosi szolgáltatását szerintem sok hegyvidéki fogja igénybe venni. Külön öröm volt számomra azt látni, hogy a MOM Sportcsarnokunk rengeteg pozitív változáson esett át az elmúlt fél évben. Szebb, tisztább, igényesebb az egész létesítmény.

A HTV egypercese itt tekinthető meg.

Címkék: sport facebook Hegyvidék MOM Sportcsarnok MOMSport Hegyvidéki Sport Fitness and More

Szólj hozzá!

13/09/11 - 20:27

Szatírt fogtak a Normafánál

sat.jpgA XII. kerületi rendőrök megfogták és a BRFK-n előzetes letartóztatásba helyezték azt az aberrált alakot, aki az elmúlt hetekben a Normafánál több alkalommal meztelenül mutogatta magát arra sétáló nőknek. Szeméremsértő tevékenységét a Zugligeti Általános iskola mellett, kiskorúak jelenlétében is folytatta. Remélem, többet nem látjuk a Hegyvidéken, és bízom benne, hogy margitszigeti társa is hasonló sorsra jut rövidesen.

Címkék: rendőrség facebook szatír Hegyvidék BRFK

Szólj hozzá!

13/09/10 - 21:28

Csúsztatások a Normafánál

norma.jpgA Normafa fejlesztésével kapcsolatos törvényjavaslat beterjesztése több helyen is megjelent a médiában. A fejlesztésről néhányan orbitális baromságokat, vagy csak egyszerű hazugságokat, csúsztatásokat írtak, mint például egy 800 négyzetméteres templomról, amit majd közpénzből építünk meg. Ennek annyi a valóságtartalma, hogy a kerület határozhatja meg annak a kis engesztelő kápolnának a paramétereit, amelyet magánadományokból építenek, természetesen meg sem közelítve ezt a méretet. Olyan hírek is megjelentek, ahol erdőirtást vizionált a szerző, pedig minden tervünkben az szerepel, hogy a régi, több mint 50 évig működő sípálya eredeti lesiklópályáit rehabilitáljuk, amely szinte kizárólag, cserjés, bozótos részek tisztításával jár. Úgy tűnik, a 2014-es választási kampány elkezdődött…

Címkék: facebook Hegyvidék Normafa

42 komment

süti beállítások módosítása