Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

13/12/21 - 14:31

Decemberi reggel

IMG_20131221_081358.jpgBár fehér karácsonyunk idén sem lesz, nekem így is gyönyörű a téli hegyvidéki táj. Ez a kép a Virányosban készült ma reggel. Érdemes megnézni a hegyvidéki instagram oldalunkat, ha valakit érdekelnek a szép és érdekes képek.

Címkék: facebook tél december tájkép Hegyvidék Instagram Virányos

Szólj hozzá!

13/12/20 - 12:57

Mi köszönjük!

kozmeghallgatas15_kis.jpgTegnap testületi ülést és közmeghallgatást is tartott az önkormányzat. A közmeghallgatáson ritka esemény történt; Hölzer Gábor megköszönte nekünk az Irhás árok lakóközössége nevében az elmúlt évek út-, járda-, és játszótér-építési munkáit. Az önkormányzati munkánk nagy részben vitás ügyekről, problémák megoldásáról, krízishelyzetek kezeléséről szól. Nagyon kevesen mondják el nekünk, ha elégedettek a munkánkkal, ezért is esett mindannyiunknak jól, hogy Gábor vette a fáradtságot és eljött erre a fórumra köszönetet mondani.

Címkék: facebook közmeghallgatás Hegyvidék Hölzer Gábor

Szólj hozzá!

13/12/18 - 21:08

Ezért érdemes chippelni

Black_Labrador_Retriever_portrait.jpgMa a közterület-felügyelők irodájába behoztak egy fekete labradort, amely reggel óta a karácsonyi vásár hentespultja körül ólálkodott. A felügyelők állatorvost hívtak, aki chip-leolvasója segítségével megállapította, hogy a kutya a Szent Orbán térnél lakik és - mint később kiderült - órák óta keresték, mert kilógott a kerítésnél és eltévedt. Hát, az ilyen dolgok miatt érdemes például chipet rakatni a kutyákba!

A fotó illusztráció

Címkék: Címkék

Szólj hozzá!

13/12/17 - 11:38

A tetszhalott

halotti.jpgSok mindent láttam már az elmúlt években, de olyat, hogy valaki meghamisítsa a saját halálát, még nem. Pedig ez történt, amikor a zokogó „álözvegy” az anyakönyvi csoportunknál leadta a pecsétes –  és most kiderült, hogy hamisított – orvosi papírt, amely a halál beálltát igazolta. Az ember elolvas egy ilyen történetet és elképed, hogy mik vannak.

 

Címkék: facebook tetszhalott Blikk

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása