Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

14/05/24 - 13:10

Rövidesen nekilátunk

Budapest egyik legszebb játszótere épül a Margaréta és a Kiss János altábornagy utca között található, mostanra kissé megkopott, lelakott játszótér helyén. A környéken élőkkel történt egyeztetésen nagy sikert arattak a tervek, de néhány apróbb változás azért lesz a szülők kérésére. A kivitelezés heteken belül indulhat, és várhatóan augusztus közepén nyílik az új játszótér. Szerintem nagyon klassz lesz!

margareta03kis.jpg

Címkék: facebook játszótér Hegyvidék Kiss János altábornagy utca Margaréta

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vaczijanos.blog.hu/api/trackback/id/tr126201894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Istvánné Molnár 2014.06.10. 11:56:21

Nagyon Örülünk az új játszótérnek.Reméletőleg ehez a létesítményhet már WC-t is terveznek. Sajnos idáig nincs olyan játszótér ahol erre is gondolhatak volna.Gyermeknek, felnőtnek egyaránt a játszótéren is vannak higiénia igénye, a bokrokon kívül.

Istvánné Molnár 2014.06.10. 11:59:47

Tisztelt Uram !
Kerületünkben sajnos nagyon kevés a kihelyzett szemétgyüjtő, Szomorúan tapasztaljuk,hogy a kutya ürüléknek kihelyezett tárolóba dobáják a szemet, amelyet sajnos nagyon riktkán ürítenek, évszaktól függetlenül.Köszönettel. Molnárné

Istvánné Molnár 2014.06.10. 12:11:15

Tisztelt érdekeltek.!.
Én, Mi a Márvány utcában lakók több ízben kértük Önöket, Önöktől néhány fát az utcába. Mi azzal is megelégednénk, ha dézsába kihyezett cserjék lennének, mi gondoznánk. Hiába kérjük, év végén a Királyhágó téren feleslegessé vált dézsákat kértük,(volt gyógyszertárhoz rakva) hiába, most a Királyhágó-Ugocsa sarkon lévő Bank előtt van, amely az enyészeté. Mi nagy örömmel vennénk, ha az utcába lehelyeznének néhányat,mivel ez az utca elég forgalmas 1 árva fa nincs az utcában, csak a szmog. Köszönjük, még akkor is, ha csak elgondolkodnak rajta.(Margit Krt-on jól néznek ki,mutatósak, beváltak.)
Biztosak vagyunk benne, nálunk is beválnának.
süti beállítások módosítása