Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

14/12/05 - 20:19

Parkolási gyöngyszem

Ma délután küldték ezt a képet „ez mekkora tirpák parkolás!” kommenttel. Mondjuk tényleg jó nagy pofátlanság az adventi vásár zebrájára parkolni egy ekkora terepjáróval.unnamed_8.jpg

Címkék: facebook parkolás karácsonyi vásár pofátlanság Hegyvidék

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vaczijanos.blog.hu/api/trackback/id/tr746960705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ádám Szedlacskó 2014.12.06. 21:37:50

Kedves Váczi Úr és hegyvidéki polgártársaim!
Sajnálom ha valakit megbotránkoztatott a megállásom. Bár nem mentség a feleségemmel mentünk a gyerekekért a suliba és gondoltuk meglepjük őket a székely bácsi által készitett kürtöskaláccsal. Parkolóhely hiányàban megálltam a képen kátható helyen. A feleségemet vártamamig megveszi a kalácsot járó motorral ha netalántán el kell állnom. Szerencsére nem jött senki,majd továbbmentünk a kaláccsal.
Köszönöm a megértést
Tisztelettel Szedlacskó Ádám

shadai 2014.12.09. 00:09:15

"járó motorral"

Még sikerült tovább súlyosbítania azt a bizonyos "tirpákságot", gratulálok!
süti beállítások módosítása