Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

14/03/15 - 20:16

Gratulálunk!

unnamed.jpgKülönleges megtiszteltetés volt a március 15-i ünnepi megemlékezésen egy színpadon állni az 1964-ben, tehát 50 évvel ezelőtt rendezett tokiói olimpia kerületi résztvevőivel. A hegyvidéki olimpikonok közül díszoklevelet vett át a napokban 80 éves születésnapját betöltő Kulcsár Gergely is, aki három olimpián is dobogóra állhatott a gerelyhajításban elért eredményeinek köszönhetően.

Címkék: sport facebook március 15 olimpikonok Kulcsár Gergely Hegyvidék

Szólj hozzá!

14/03/13 - 20:59

Lehet egy vaddisznó ekkora?

pig.jpgEzt a képen látható óriás vaddisznót kapta puskavégre egy vadász Észak-Karolinában. Már az is elég félelmetes, ha egy normál méretű vaddisznóval találkozunk a kertben vagy az utcán, de el sem tudom képzelni, hogy milyen érzés lehet, amikor egy ekkora példány jön szembe!

Címkék: facebook vaddisznó USA

Szólj hozzá!

14/03/12 - 09:39

Streetfoto

Mindenkinek ajánlom a MOME hallgatóinak streetfoto kiállítását a Barabás Villában. Igényes, szép, ötletes képeket láthatnak a látogatók, érdemes megnézni.

Címkék: fotó facebook kiállítás Hegyvidék MOME Barabás Villa

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása