Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

14/06/21 - 17:20

Sétáltál már 60 kilós hátizsákkal?

sherpa futas27kis.jpgKülönleges eseménynek adott otthont a Normafa. A hegyvidéki Sherpa Sprint női indulói 20, férfi indulói 60 kilós, a szervezők által kialakított egyedi hátizsákkal vágtak neki az 1600 méteres távnak. A mezőny a Libegő alsó végállomásától indult, a több mint 300 méteres szintkülönbséggel kialakított cél az Erzsébet-kilátónál volt.

Címkék: sport facebook sherpa Hegyvidék Normafa János-hegy

Szólj hozzá!

14/06/18 - 15:12

Egy kis Wimbledon a Városmajorban

tenisz12_600.pngTaróczy Balázs, wimbledoni bajnok teniszező avatta fel a felújított teniszfalat a Városmajorban. Mától a parkban nemcsak futni és edzeni lehet a szabadtéri sporteszközökön, hanem falazni is tudnak a méretarányosan felfestett hálóval rendelkező falnál a sportolni, mozogni vágyók.

A HTV riportja itt látható

Címkék: sport facebook tenisz Városmajor Hegyvidék Taróczy Balázs teniszfal

Szólj hozzá!

14/06/17 - 16:12

Ismét futókör

futokor01_kis.jpgMa kijelöltük a városmajori futókör tájékoztató tábláinak helyét. Ezek a táblák pár napon belül kihelyezésre kerülnek. A futókör nevét viselő Facebook-csoportot kértük meg, hogy tegyenek javaslatot azokra a pontokra, ahol leginkább indokoltak és láthatóak a táblák. Fontos, hogy kerekes eszközzel, biciklivel, gördeszkával és kutyákkal ne menjenek fel a gumi felületre a parkba látogatók, hiszen ez nemcsak amortizálja a pályát, hanem balesetveszélyes helyzeteket is okozhat.

A HTV riportja itt látható

Címkék: sport facebook futókör Városmajor Hegyvidék

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása