Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

15/07/20 - 16:11

Lomisok vagy menekültek?

Pénteken 22 afgán menekültet vittek el a rendőrök a Csörsz Parkból, közben a lomisok első csoportja megkezdte a szokásos területfoglalási akcióját, amely a pénteken induló lomtalanítás elmaradhatatlan velejárója. A hegyvidéki rendőrök és rendészek megerősített létszámban lesznek a közterületeken a következő két hétben, de magunknak is érdemes odafigyelni nemcsak a saját, hanem a szomszédunk lakására, autójára is.

hatarsertok.jpg

Határsértők a Tisza árterében Szegednél (MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vaczijanos.blog.hu/api/trackback/id/tr787641928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ufff 2015.07.21. 14:38:17

Tisztelt Váczi János alpolgármester Úr!

A kerületben több helyen kihelyezésre kerültek táblák, hogy "Lomis foglalt utca".
Például a Németvölgyi úton a Királyhágó tér és a Hollósy Simon utca között.

Ez biztos normális?

Váczi János 2015.07.23. 10:52:40

@ufff: A Hegyvidéki Rendészet és a rendőrség fokozott figyelemmel járőröznek a kerületben. Köszönünk minden konkrét bejelentést, amit továbbítunk a rendészet és a rendőrség felé.
süti beállítások módosítása