Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

15/03/30 - 15:11

Új, ingyenes futóklub indul kedden!

Holnap (kedd) este hat órakor indul a Városmajori Futóklub, amelyet a Magyar Olimpiai Bizottság támogatásával, közösen szervezünk. A célunk, hogy egyre többen vegyenek részt ezeken a kedd esti közös futásokon, ami minden résztvevőnek ingyenes, egészséges, és kifejezetten szórakoztató lesz. Kezdő és haladó edzések, Nike cipőteszt, sorsolásos ajándékok, és egy csomó további érdekesség várja majd a városmajori futókat!

a2kis.png

Szólj hozzá!

15/03/26 - 17:39

Itt lehet szavazni a Normafáról!

Aki egyetért azzal, hogy a Normafánál legyenek padok, WC-k, öltözők, rendben legyenek a sétáló, futó és kerékpáros utak, rendeződjön a zsúfoltság, megoldódjanak a parkolási problémák, valamint megújuljanak a régi műemléki épületek, most szavazhat a penzcentrum.hu online szavazásán!

normafa29.jpg

Címkék: szavazás pénzcentrum Facebook Normafa penzcentrum.hu

Szólj hozzá!

15/03/20 - 11:22

Közterületi reklámon az eltűnt cica

20150319_123754.pngOlyat még sosem láttam, hogy eltűnt háziállatot közterületi reklámfelületen hirdessenek. Ettől függetlenül remélem, hogy működik az akció és minél hamarabb megtalálják a cicát!

Címkék: hirdetés cica Facebook eltűnt cica

Szólj hozzá!

15/03/18 - 13:58

Ilyen a fővárosi közbiztonság

rendorpalota.jpgElkészült a BRFK 2014-es évet értékelő beszámolója. Jó hír, hogy a fővárosban jelentősen csökkent a lopások, a lakásbetörések, a rablások és a kocsilopások száma, nőtt viszont sajnos a testi sértések és a garázdaság miatt indult eljárások száma, igaz ezek nem jellemzőek a Hegyvidékre. A letölthető főkapitányi jelentésből nagyon tanulságos számokat lehet kiolvasni, például azt, hogy a rendészeti állomány tavaly több mint kétmillió órát töltött az utcán, illetve a bűncselekményekkel okozott kár éves összege még a jelentős csökkenés ellenére is meghaladja a harmincmilliárd forintot.

 

Fotó: Wikipédia

1 komment

15/03/13 - 12:38

Itt a tavasz!

Ez abból is látszik, hogy új, színes és vidám dekoráció került ki a MOM Sportcsarnok épületei közé.

karika.jpg

Címkék: sport mom hegyvidék facebbok MOMSport

Szólj hozzá!

15/03/08 - 12:21

Hová menjek mozogni?

kep_4.jpgEzen az oldalon, illetve a hozzá tartozó térképen meg lehet nézni, hogy Budapesten hol van sportolásra alkalmas tér, felület. A közösségi térképen azért van mit fejleszteni; például nem világos, hogy melyik felület fizetős vagy ingyenes. Viszont bővíthető és események szervezésére is alkalmas.

Címkék: sport Facebook sporttérkép közösségi sport

1 komment

15/03/06 - 17:41

Baleset a zebrán

onkor.jpgCsúnya gyalogosgázolás történt a Böszörményi út és a Kiss János altábornagy utca találkozásánál levő zebránál. Ez szerintem a kerület egyik legrosszabb kereszteződése. Az Önkormányzat előtti terület rendezésekor erre is megoldást kell majd találnunk.

Címkék: baleset zebra Facebook Hegyvidék

3 komment

süti beállítások módosítása