Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

16/05/12 - 16:10

Szebb és tágasabb új okmányiroda

Szebb, tágasabb, sokaknak jobban megközelíthető és reméljük kevésbé zsúfolt lesz a Kiss János altábornagy utcába költöző kerületi kormányhivatal. Nemcsak az okmányirodai ügyeket, hanem minden a kormányhivatalokhoz tartozó hatósági ügyet is itt, egy helyszínen lehet elintézni, a régi Széll Kálmán téri iroda ötszörösére növelt irodákban. A ma hivatalosan átadott kerületi kormányhivatal nyitva tartásával kapcsolatos információk itt érhetőek el.

kormanyablak05.jpg

Szólj hozzá!

16/05/11 - 11:30

Szinte hihetetlen, de elkészült

Több évtizedet vártunk rá, de végre elkészült a Széll Kálmán vagy más néven Moszkva tér átépítése és megújítása.

http://welovebudapest.com/budapest.nevezetessegei/ilyen.lett.az.ujjaszuletett.szell.kalman.ter#

A hivatalos átadás még kicsit később lesz, de aki arra jár, láthatja az óriási különbséget ahhoz képest amilyen lepukkant, elhanyagolt hely volt. Ráadásul a tér körüli autós közlekedés is sokkal jobb, gyorsabb lett. Majdnem három éve még arról írtam, hogy a Fővárosi Közgyűlés megszavazta a munkák finanszírozását. Jó látni, hogy végre megvalósult, sokan, sokáig vártunk rá.

moszkva_1.png

Forrás: http://welovebudapest.com/budapest.nevezetessegei/ilyen.lett.az.ujjaszuletett.szell.kalman.ter

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása