Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

16/06/24 - 11:32

Hegyvidéki Gyorsnet Program

Hegyvidéki Gyorsnet Program elnevezéssel jelentős hálózatfejlesztési munka indult el a kerületben. A DIGI és a Telekom 21, illetve 17 ezer háztartást köt be az előttünk álló hetekben-hónapokban. Az elavult, lassú kerületi vezetékes hálózat helyett gyors, korszerű gigabites optikai kábel segítségével érkezhet a háztartásokba rövid időn belül az internet, a telefon és a kábel TV. A szélessávú internet lehetősége mellett a programban koordináljuk a szolgáltatók út vagy járdabontással járó munkáit, de az is lényeges, hogy versenyhelyzet alakul majd ki a cégek közt, amelynek nyertesei a kerületben élők lesznek. Rövidesen közzé tesszük azt a térképet, ahol látszik, hogy mely kerületi utakon és utcákban, melyik szolgáltató fejlesztésére lehet majd számítani.

net.png

1 komment

16/06/22 - 12:16

Megújult a Margaréta játszótér

Alapos felújításon esett át Budapest egyik legjobb játszótere a két éve épült Margaréta játszótér. Öntözőrendszer, közel ezer négyzetméter új füves terület, virágok, cserjék, akáckorongokkal burkolt közlekedő, illetve újrafestett játékok és pelenkázó várják a gyerekeket.

 

margareta21.jpg

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása