Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

18/01/14 - 11:51

Tél a Hegyvidéken

Az első hófehér nap 2018-ban. 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vaczijanos.blog.hu/api/trackback/id/tr3613574251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csaba Buschi 2018.01.15. 16:56:26

Tisztelt Alpolgármester Úr! Most, hogy leesett az első hó, mindjárt jelentkeznek a hiányosságok is a hótakarítással kapcsolatban. Mint, minden nap, ma is fent voltam a Normafán és tapasztaltam, hogy a leesett hó, mára jéggé fagyott, a futóúton még lehetett járni, de ott a futókat akadályozzuk. A kiépített aszfaltút járhatatlan a jég miatt, a gyalogút szintén jeges. Beszéltem fent az univerzális traktor vezetőjével, aki le-fel járogatott az úton, anélkül, hogy bármilyen tisztító vagy csúszásmentesítő munkát végzett volna. Kérdésemre, hogy nincs-e egy zsák homok, amit leszórna az útra, azt válaszolta, hogy az út fővárosi kezelésben van és ő nem illetékes az ilyen munkákra. Amikor arra utaltam, hogy a tolólapot hol használja, ha nem az úton, bedühödött és tovább ment. Kérem szíveskedjék tisztázni, hogy kinek a kezelésében van az említett útszakasz, mert én úgy tudom, hogy amíg a XII. kerület nem vette át a Normafa és környékét, addig el sem kezdődhetett a terület fejlesztése. Valamint a terület karbantartására alakult meg egy Normafa nevezetű társaság vagy vállalat, amely széleskörű gépeket vásárolt, mint az említett univerzális traktort is, a terület karbantartására. Ezt a gépet idén már láttam havat takarítani, ugyan ezen az úton, akkor nem volt illetéktelen, csak mostanra vált azzá? Amúgy, nem kellene megvárni, amíg valaki bármijét eltöri egy esésnél és nem hiszem, hogy egy zsák homok olyan nagyon megterhelné az illetékest. /Talán Önkormányzatot/ Mai nap próbálták egy másik géppel, egy hómaróval a futóutat letisztítani, de nem sikerült. Az egész tevékenység olyan ad-hoc jellegű, mintha amatőrök lennének, kísérleteznek, játszanak a gépekkel a maguk szórakozására, anélkül, hogy valami hasznot hajtanának. Gondolom fizetést azért kapnak, mert rendszeresen látom őket a Normafa körül.
Kérem szíveskedjék legalább a csúszásmentesítésről gondoskodni, ha az az Ön illetékességébe tartozik!
Üdvözlettel,
Buschi Csaba
1125 Bp. Istenhegyi u.50-52.
süti beállítások módosítása