Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

11/07/08 - 14:57

BÖSZ

Tegnap ismét ülésezett a hegyvidéki képviselő-testület. Döntöttünk intézményvezetői megbízásról, díjakról, alapító okirat módosításokról és arról is, hogy csatlakozunk a Budapesti Önkormányzatok Szövetségéhez. Ennek a szervezetnek az alakuló ülése ma volt a Várban. Szinte minden fontosabb kerület polgármestere részt vett rajta. Az előző évek, évtizedek gyakorlatával szemben végre létrejöhet egy olyan szövetség, amely a budapesti kerületi, helyi érdekeket és szempontokat megfelelő módon fogja képviselni.

Címkék: facebook hegyvidék kt bösz

Szólj hozzá!

11/07/07 - 14:25

Regisztrálj, hogy segíthessünk!

Azok a kerületben élők, akik az önkormányzat honlapján regisztrálnak sms értesítést kapnak, ha az UV-B sugárzás eléri az erős 6-os és az extrém 8-as szintet. Mindenkinek javaslom ezt az ingyenes szolgáltatásunkat, aki a nyári meleg és a magas UV-B sugárzás miatt óvni szeretné a bőrét.

A mai sajtótájékoztatón készült riportot itt lehet megtekinteni.

Címkék: facebook hegyvidék sugárzás htv uv b uv szűrő hegyvidekuv.hu

Szólj hozzá!

11/07/07 - 07:40

Octogon

Az egyik legigényesebb magyar magazin, az Octogon legfrissebb számában több, mint 20 oldalon keresztül foglalkozik a MOM-beruházásunkkal. Mindenkinek figyelmébe ajánlom a Pokorni Zoltánnal készített interjút, amelyben a polgármester városfejlesztési, stratégiai terveiről is beszél. Akit pedig a beruházás részletei érdekelnek a tervező, a belsőépítész és a kivitelező szempontjait ismerheti meg az újságból. A velem készült interjút szintén itt lehet elolvasni.

Címkék: facebook pokorni építészet zoltán mom beruházás hegyvidék városfejlesztés octogon

Szólj hozzá!

11/07/05 - 12:28

Mindennapos testnevelés

A szombati Nemzeti Sport hosszú cikket közölt a mindennapos testnevelés fontosságáról és a mi kerületünket hozta fel követendő példaként. Itt a Hegyvidéken az alsó tagozatban, felmenő rendszerben működő programhoz szeptembertől már a harmadikosok fognak csatlakozni. Az elmúlt évek döntései és intézkedései közül talán erre vagyok leginkább büszke, hiszen a mindennapos testneveléssel olyan gyerekek számára is megadjuk a szervezett, szakmailag felügyelt sportolás lehetőségét, akik enélkül nem jutnának el sportpályákra.

Címkék: sport facebook gyerekek hegyvidék mindennapos testnevelés

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása