Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

11/09/24 - 15:02

Zöldség-gyümölcs

Ma hivatalosan is megnyitottuk a MOM mellett levő biopiacot, amely program része volt a MOM beruházás ünnepélyes átadásának. Részben a kiegészítő programoknak is köszönhetően rengetegen voltak a piacon, amely tizenhét épített pavilonjával és hetven mobil árusítóhelyével közel háromezer vásárlót szolgál ki szombatonként. Rendszeres piaclátogatóként ma is alaposan megtömtük a kosarunkat. Az eseményen készült rövid interjú itt látható.
 

Címkék: facebook mom hegyvidék biopiac

Szólj hozzá!

11/09/21 - 14:51

Díszpolgárok

A Fővárosi Közgyűlés ma visszavonta a magyarokat „röfögő, moslékzabáló alattvalónak” nevező  Kertész Ákos és Gergényi „Gumilövedék” Péter díszpolgári kinevezéseit. Amit ők ketten műveltek, az tényleg elképesztő volt. Egyébként Gergényi kinevezése, amelyet jutalomként kapott 2006 után, számomra Demszky Gábor húszéves politikai ámokfutásának legsötétebb pillanata volt. A dolog iróniája az, hogy néhány hónapja egy ausztriai település,  Amstetten nem mástól, mint Adolf Hitlertől vonta vissza a díszpolgári címet. Azért az is elgondolkodtató, hogy az ottani képviselők miért vártak erre a döntésre ennyi ideig.

Címkék: demszky facebook gergényi ákos péter kertész főváros hegyvidék díszpolgár

Szólj hozzá!

11/09/19 - 11:28

Amnézia

Tegnap Tarlós István meglepő kijelentést tett a Budapesti Önkormányzati Szövetséggel kapcsolatban a Hír Tv esti műsorában.  Pokorni Zoltánt és Rogán Antalt névszerint kiemelve, kifejtette, hogy ő már akkor fontos ember volt, amikor „ezek a barátaink még a Fidesz közelében sem voltak”. Furcsa módon hatnak a politikában eltöltött évek a memóriára. Ugyanis azt úgy látszik kifelejtette a történetből, hogy Pokorni Zoltán  már 1993-ban a Fidesz alelnöke volt, Tarlós István ezzel szemben akkor még javában az SZDSZ színeiben politizált. Ezekben az években lett igazán sikeres a brit Chumbawamba zenekar is. Talán emlékszik főpolgármester úr Amnesia című dalukra, amelynek a refrénje így szól: Hosszú távú memóriazavarral küzdesz? Hmm, nem is emlékszem…

Címkék: tv fidesz hír pokorni tarlós zoltán hegyvidék istván amnézia chumbawamba bösz

1 komment

11/09/19 - 07:47

Előzd meg a fogaskerekűt!

Tegnap közel háromezren vettek részt a XI. „Előzd meg a fogaskerekűt!” versenyünkön. A négy kilométeres távon túra, kerékpár és futás kategóriában lehetett indulni. A verseny érdekessége a több mint 300 méteres szintkülönbség, amely bárki számára komoly kihívás. Az eredményhirdetésre gyakorlatilag megtelt a fogaskerekű végállomása melletti Rege park. Jó volt látni, hogy ennyi érdeklődő volt ezen a már hagyománnyá vált eseményen. A HTV rövid interjúja itt látható.

Címkék: sport a verseny meg facebook túra futás bicikli hegyvidék fogaskerekű előzd fogaskerekűt

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása