Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

11/11/06 - 09:45

Tudsz zsákolni?

Közel 80 csapat vett részt tegnap a Streetball Jam rendezvényünkön a Hegyvidéki Sportmax csarnokban. A 12 perces vagy 12 két dobott pontig menő küzdelmek lényege, hogy egy palánkra illetve kosárra játszanak a 3 fős csapatok, ezért végig látványos akciók zajlanak. Ez az egyik legnépszerűbb eseményünk, amire idén is több kategóriában lehetett nevezni és számos különdíjat is átadtunk, például annak az iskolának, ahonnan a legtöbb gyerek érkezett. Az eseményen készült kétperces tévéinterjú itt látható.
 

Címkék: sport facebook hegyvidék streetball jam sportmax htv

Szólj hozzá!

11/11/04 - 08:10

Népstadion

Kíváncsi vagyok, hogy az egymásnak ellentmondó hírek után belevág-e a kormány a Puskás Stadion újjáépítésébe? 40 milliárd forint egyfelől irtózatosan nagy összeg, másfelől szégyen, hogy egyetlen normális stadionunk sincsen, amivel egy komolyabb UEFA vagy FIFA által szervezett esemény házigazdái lehetnénk. Az biztos, hogy a magyar focinak semmi szüksége nincs erre, a magyar emberek viszont megérdemlik, hogy izgalmas sporteseményeket, koncerteket, bemutatókat láthassanak a fővárosban.

Címkék: sport foci facebook stadion puskás ferenc népstadion

Szólj hozzá!

11/11/02 - 08:06

Bazi nagy görög káosz

Az idei Halloween legfélelmetesebb figurája kétségkívül a görög miniszterelnök volt, aki népszavazásos bejelentésével olyat odavágott a tőzsdéknek és a forintnak, hogy Freddy Krueger ipari tanulónak tűnhet mellette. Tényleg az az ember érzése, hogy Európa gazdaságilag egyre inkább északi és déli részre szakad. Erre egy közgazdász barátom csak annyit mondott, hogy nem kell izgulni, mert Kalifornia államadóssága a görögökénél is jóval magasabb. Hát, nem tudom, azért ez engem a banki törlesztésem pillanatában egyáltalán nem vígasztal meg.
 

Címkék: görögország facebook európa válság görög adósság forint

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása