Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

12/05/26 - 21:09

Kreatív design

Ez a kép jó példája annak, hogy egy kis humorral és kreativitással milyen egyszerűen tudjuk életterünket, lakókörnyezetünket színesebbé tenni.

Címkék: kreatív design facebook

Szólj hozzá!

12/05/24 - 15:39

Hatalmas fejlesztés az onkológián

Elkészült az a fejlesztés, amelynek következtében modern gyógyászati és diagnosztikai eszközökkel felszerelt, világszínvonalú sebészeti tömbbel gazdagodott az Országos Onkológiai Intézet. Az uniós forrásokból felépült, több mint kilencezer négyzetméteres épületszárnyban hat műtő, valamint egy hetvennyolc ágyas fekvőbeteg-részleg is helyet kapott. A beruházáshoz kapcsolódó mai szoboravatón készült rövid HTV interjú itt látható.
 

Címkék: facebook fejlesztés egészségügy szobor hegyvidék onkológia

Szólj hozzá!

12/05/23 - 08:05

Nagy pénz, nagy foci

A héten sporttörténeti pillanat színtere lesz a kerületünk. Csütörtöki kezdettel ugyanis 1909 és 1930 után harmadszorra rendez Magyarország FIFA-kongresszust. Az eseményt a Jagelló úti Budapesti Kongresszusi Központban tartják meg.  Egyébként akit érdekel, hogy mekkora üzlet is ma a foci, itt megtekintheti azt az interjút, melyet tegnap reggel a Digisport stúdiójában vettünk fel.

Címkék: sport foci facebook futball kongresszus fifa hegyvidék pál szombathy digisport

Szólj hozzá!

12/05/21 - 08:16

Juss a csúcsra!

Rengetegen vettek részt  tegnap a „Fuss a csúcsra!” versenyünkön, amelyen az indulók a város legmagasabb pontjára,  a János-hegyi Erzsébet-kilátó tetejére futottak.  Az biztos, hogy a végén az ember úgy érzi, mintha hirtelen beton-implantátumot kapott volna a combjába. És ez még csak százharmincöt lépcső, szemben azzal a több mint ezerötszázzal, amelyet azoknak kell megmászni, akik az Empire State Buildingben rendezett lépcsőfutáson teszik próbára kitartásukat.

Címkék: sport a facebook futás hegyvidék fuss csúcsra erzsébet kilátó lépcsőfutás

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása