Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

12/11/29 - 13:07

Addig jár a korsó…

DSC01218_1.jpgA XII. kerületi rendőrök elfogták azt a férfit, aki sorozatos bombariadókkal próbálta megbénítani a MOM Park Bevásárlóközpont működését az elmúlt napokban. Az elkövető, akit holnap bíróság elé is állítanak, napokon keresztül riogatott a 112-es segélyszámon. Azért az emberi felelőtlenség tényleg határtalan! Ezzel nemcsak rengeteg bosszúságot, hanem jelentős anyagi kárt is okozott a boltoknak, na és persze a rendőrségnek is. Amikor kiszámlázzák majd neki, gondolom el fog gondolkodni azon, hogy megérte-e a jó kis tréfa...

Címkék: rendőrség facebook bűnügy bombariadó 112 Hegyvidék MOM Park

Szólj hozzá!

12/11/27 - 08:20

Közbiztonság

közbiztonsági fórum01Kis_2.jpgTegnap közbiztonsági fórumot tartottunk Tóth Tamás főkapitánnyal és Hoffmann Kornél kerületi kapitánnyal. Bár a bulvársajtó folyamatosan azt sulykolja, hogy rettenetes nálunk a közbiztonság, a számok, különösen itt, a kerületben nem ezt támasztják alá. Annyira biztonságos itt élni, mint egy jobb európai városban, ráadásul bizonyos bűncselekmények esetében sokkal jobbak vagyunk az átlagnál. Persze lehetne jóval kevesebb betörés és vannak azért zűrösebb részek, például a Városmajor, ahol jövőre park-rehabilitációval és térfigyelő kamerákkal próbáljuk komfortosabbá és biztonságosabbá tenni a park közelében lakók életét. A HTV rövid interjúja itt látható.

Címkék: rendőrség facebook közbiztonság Hegyvidék

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása