Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

12/02/05 - 13:05

Super Bowl

Ma éjjel lesz az amerikai futball bajnokság döntője, a Super Bowl, ami sokak szerint az év sporteseménye. Az Indianapolisban megrendezésre kerülő eseményt itthon a Sport1 közvetíti. A sport mellett parádés szórakoztató programok is várhatók, és persze a külön erre az estére készülő reklámok sem elhanyagolhatók. Sokan csak ezért nézik a közvetítést. Egyébként egy darab 30 mp-es reklámhelyért idén átlagban 700 millió forintot (!) fizettek a cégek. Mi ekkora összegből három évig működtetjük a teljes XII. kerületi sportot: uszodát, létesítményeket, diákolimpiai versenyeket, mindennapos testnevelést, Hegyvidék Sportegyesületet, kiemelt sportrendezvényeket, az Aktív Hegyvidék programjainkat. De a reklámjaik tényleg jók, ez például egyenesen szenzációs.
 

Címkék: reklám sport usa amerikai facebook futball super hegyvidék bowl hse

Szólj hozzá!

12/02/04 - 11:54

Tél és nyár

 
 
 
 
 
 
 
 
Mialatt nálunk csendben, de egyre kitartóbban havazik, a hőmérő pedig mínusz 10 alatti értékeket mutat, addig Ausztráliában 145 vízisízőt vontatott egyszerre egy hajó, amivel új Guinness-rekordot értek el.

Címkék: ausztrália facebook tél nyár guinness rekord vízisí

Szólj hozzá!

12/02/02 - 16:00

Disznóság 2.0.

Pár napja a Pilisi Parkerdő szakemberei elkapták az egyik Hegyvidéken randalírozó vaddisznót. Ezeket a befogott állatokat vagy a Budakeszi Vadasparkba, vagy egy olyan távoli erdőbe szállítják, ahonnan nem tudnak visszatalálni a kerületbe. Az első hallásra mókásnak tűnő dolog jelentős probléma nálunk, hiszen egy vaddisznócsorda megjelenése nemcsak rémisztő látvány, hanem komoly károkat is okozhat. Tegnaptól az érintett területen lakók kérésére külön vaddisznó „hotline” is él. A 06 20 215 6995 telefonszámon lehet bejelentést tenni, illetve vaddisznókkal kapcsolatos információhoz jutni. A HTV rövid interjúja itt nézhető meg.

Címkék: facebook budakeszi hegyvidék vadaspark htv vaddisznók

Szólj hozzá!

12/02/01 - 11:21

Új kapitány

Ma kezdte első munkanapját Hoffmann Kornél, a Hegyvidék új rendőrkapitánya . A reggeli állománygyűlésükön azt kértem tőle és munkatársaitól, hogy tegyenek meg mindent azért, hogy kerületünk továbbra is Budapest egyik legbiztonságosabb és leginkább élhető része maradjon.  Mi továbbra is segítjük majd munkájukat a Közrendvédelmi Közalapítványunkkal, közterület-felügyelőinkkel és tervezzük újraindítani a korábban jól működő Önkormányzati Járőrszolgálatunkat is.

Címkék: budapest rendőrség facebook bűnmegelőzés ehgyvidék

Szólj hozzá!

12/01/30 - 10:50

A déli szomszéd

Novak Djokovics hihetetlen győzelme az Ausztrál Openen túlmutat egy egyéni sportoló sikerén. Elgondolkodtató ugyanis, hogy Szerbia, amely nem is olyan régen még háborús övezet volt, milyen komoly nemzetközi sporteredményekkel büszkélkedhet. Elég csak megnézni kosárlabda, vagy vízilabda csapatuk szerepléseit, labdarúgó válogatottjuk helyezését a FIFA világranglistán, vagy férfi kézilabda csapatukat, amely tegnap a győzelemért játszhatott az Európa Bajnokságon. Valamit nagyon jól csinálnak, érdemes lenne tanulni tőlük.


Címkék: open ausztrál facebook szerbia tenisz djokovics novak

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása