Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

12/02/17 - 07:51

Egységben az erő

Néhány évvel ezelőtt találkoztam Bill Clintonnal egy budapesti rendezvényen. Amikor valaki megkérdezte, hogy mit gondol az éppen hivatalban levő George Bush elnökről, végig tisztelettel és támogatással beszélt utódja munkájáról. Demokrata politikusként valószínűleg ki nem állhatta Busht, azonban egy magyarországi rendezvényen, az országával kapcsolatos patrióta gondolkodása felülírta személyes ellenszenvét. Ennek fényében Tabajdi  és Göncz Magyarországot mószeroló, hazaáruló viselkedése és szavazása különösen szégyenletes volt.

Címkék: csaba európai bush szavazás facebook parlament kinga tabajdi göncz clinton

Szólj hozzá!

12/02/16 - 08:26

Siker és szerencse

A mostani Hegyvidék újságban érdekes, a XII. kerületet is érintő interjú jelent meg Fülöp Valter főkapitány-helyettessel. Miközben a média sokszor balkáni közbiztonsági állapotokat fest le a híradásokban, valójában Budapest kifejezetten biztonságos európai városnak számít. A cikk címe az, hogy a „siker nem szerencse kérdése”. Erről rögtön az a mondás jutott eszembe, amit még Amerikában hallottam: „minél keményebben dolgozol, annál szerencsésebb leszel”.

Címkék: budapest munka újság siker rendőrség facebook fülöp közbiztonság hegyvidék valter

Szólj hozzá!

12/02/15 - 07:52

Családi ezüst 2.0

Mi történik, ha egy régi, antik órát egy egyszerű, színes nejlonszíjjal szerelünk fel? Hát lesz egy szenzációsan kinéző, hihetetlen trendi óránk. Külön érdekessége a dolognak, hogy Sean Connery, 007-es ügynökként már 50 évvel ezelőtt feltalálta ezt a kombinációt.

Címkék: óra facebook trendi antik sean connery

1 komment

süti beállítások módosítása