Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

13/03/30 - 10:43

Húsvéti tojás

husvet_1.jpg

Vannak, akik a húsvéti tojásfestést művészi szintre emelték. A tojáspatkolás világrekordját egyébként egy székesfehérvári ember tartja, aki több mint ezer darab kézzel készített patkót rakott egy strucctojásra. Hát ideje és türelme biztos volt, mindenesetre minden látogatónknak hó-, és ónoseső-mentes, Boldog Húsvéti Ünnepeket kívánok!

Címkék: facebook tojás tojáspatkolás Húsvét

Szólj hozzá!

13/03/28 - 10:10

Sokan várták már

cardio3.jpgTegnap megjelent a MOM Sportcsarnok közel háromezer négyzetméteres wellness, fitness részének pályázati kiírása. A leendő albérlőnktől azt várjuk, hogy Budapest egyik legszínvonalasabb fitnesz klubját üzemeltesse, minőségi szolgáltatást nyújtva. Jó gépeket szeretnénk, ütős szakmai programot, referenciát és egy olyan lelkes, de profi csapatot, amely hosszú távon szeretne működni itt, a Hegyvidéken. Az érdeklődők a MOM Sportcsarnokban vásárolhatják meg a pályázati dokumentációt. 

Címkék: facebook pályázat wellness konditerem fittness Hegyvidék MOM Sportcsarnok MOMSport

Szólj hozzá!

13/03/27 - 12:45

Portyázó vaddisznók

vd.jpgA szokatlan tavaszi havazás a vaddisznókat is teljesen összezavarhatta, nálunk a kertben egy tizenkét fős konda garázdálkodott tegnap este. A Melinda úton pedig kutyákkal tűzött össze egy vadkan, ami szerencsére csak kisebb sérülésekkel végződött. A Pilisi Parkerdő szakemberei holnap tervezett vadhajtást tartanak, hogy megpróbálják visszaszorítani az állatokat az erdőbe. Annak ellenére, hogy vadászattal és csapdás visszatelepítéssel  folyamatosan próbálják kezelni a helyzetet, egyre aggasztóbbnak látom ezt a dolgot, amire egyébként vigasztalásként azt mondják, hogy általános európai jelenség.

Címkék: facebook vaddisznó Hegyvidék

5 komment

süti beállítások módosítása