Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

13/10/04 - 20:37

Új futócsík a kilátónál

futojarda09_kis_1.jpgHogy lesz-e átfogó fejlesztés  a Normafánál, azt majd a Hegyvidéken élők eldöntik, mi mindenesetre rendbe raktuk az Erzsébet-kilátóra felvezető út gumiborítású futófelületét. Azért aki ezen fel és le fut, annak nincs gond az állóképességével. A HTV rövid interjúja itt látható.

Címkék: sport facebook futópálya Hegyvidék HTV Normafa Erzsébet-kilátó

Szólj hozzá!

13/10/02 - 14:39

Elég a hazugságokból!

A most megjelent állítólagos „terv” újabb bizonyíték arra, hogy a Normafa megújítását az Együtt-PM és az LMP politikusai kampányeszközként használják azért, hogy hazudozzanak és rémhíreket terjesszenek a kerületben élők megtévesztésére. Az erdőirtással való riogatás helyett azt is kiszámolhatták volna ebből a titkos tervből, műholdkép lépték alapján, hogy 80 méter magas kerékpáros és futóalakok fogják megszállni a Normafát és a Fidesz titkos genetikai programjában kidolgozott óriáscsecsemők fognak az Anna réten libikókázni. Az idézett Facebook-bejegyzés szerzőjének úgy látszik nem tűnt fel, hogy a sípályákat jelző vonalak nem erdőben, hanem egy olyan réten vannak, amelyet több mint 100 éve sízésre használnak telente a budapestiek.

A Hegyvidéki Önkormányzat már elindította a Natura 2000 hatásvizsgálatot, amely az azt kiegészítő további környezetvédelmi hatásvizsgálatokkal együtt a lehető legszigorúbb környezetvédelmi feltételeket fogja meghatározni a Normafa lehetséges rehabilitációja során. Ezeknek a vizsgálatoknak és az azt követő megvalósíthatósági tanulmánynak (amely meghatározza a tervezett lesiklópályák pontos nyomvonalát) a megismertetése után mi  XII. kerületiek helyi népszavazáson dönthetünk majd arról, hogy lesz, vagy nem lesz fejlesztés a Normafánál.

 

Címkék: facebook hazugságok LMP Hegyvidék Normafa rémhírek

4 komment

13/10/01 - 13:05

Megnyílt az új okmányiroda

kormanyablak09_500.jpgMától két okmányiroda működik a kerületben. A nagyobb, Széll Kálmán téri elsősorban azoknak előnyös, akik tömegközlekedéssel járnak, vagy Pesten dolgoznak. A Hegyvidék Központban ma megnyílt kormányablak pedig jól megközelíthető gépkocsival is, ráadásul a mélygarázsban kétórás ingyen parkolásra van lehetőség.

Címkék: facebook okmányiroda Hegyvidék Hegyvidék Központ Kormányablak HBK

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása