Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

13/11/14 - 16:08

Meglepetés a Városmajorban

varosmajor19_kis.jpgMa reggel megnéztem, hogy halad a városmajori park fejlesztése. Nagy területen zajlik a munka; már elkészült a térfigyelő rendszer kábelezése, a sport és játszószerek telepítése, a zöld fogadótér kialakítása, a kutyafuttató elkerítése. Úgy  látom, hogy minden elkészül a néhány hét múlva esedékes átadásra. Már éppen indultunk vissza, amikor észrevettem egy olyan posztmodern, street art alkotást, amely Damien Hirst-i magasságba röpíti a graffitizés művészetét. Egy jelentős méretű (egyébként a lakók kérésére meghagyott) teniszfal egyik felét valaki, a belügyminiszter nevének művészi módon történő megörökítésére használta fel. És hogy biztosra menjen, a TEK és a BRFK feliratokkal nyomatékosította, hogy kire is gondolt. Hát ilyet sem láttam még…

A HTV tudósítása itt látható

Címkék: facebook street art felújítás Városmajor Hegyvidék

1 komment

13/11/13 - 17:05

Intézményi fejlesztések

krisztinavarosi bolcsode24_500.jpgMa adtuk át a Krisztinavárosi Bölcsőde új épületrészét, amelynek segítségével két új csoportszobát, egy multifunkciós termet, akadálymentesítést, zöldtetőt és mellette napenergiára épülő fotovoltaikus rendszert kapott az intézmény. Ez most az intézményi fejlesztések időszaka, hiszen jövő héten a Kimbi óvoda munkálatai készülnek el.

Címkék: facebook fejlesztés Hegyvidék Krisztinavárosi Bölcsőde

Szólj hozzá!

13/11/11 - 10:26

Kétharmadra mennek?

Úgy látszik a netrisk.hu kommunikációs csapatának annyira bejött a 2010-es fideszes választási szlogen, hogy azt egy az egyben lenyúlták átvették. Úgy tűnik, hogy a betűtípussal, meg a narancssárga színárnyalatával sem vacakoltak túl sokat.

itt az idő_1.jpgmaxresdefault_1.jpg

Címkék: kampány facebook plakát netrisk.hu Fidesz

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása