Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

14/10/03 - 21:02

A város fölött

Az Arany János Általános Iskola és Gimnázium egy volt tanulója készítette ezt a drónkamerás felvételt a legszebb budapesti panorámával rendelkező iskola frissen felújított tetőszerkezetéről. Érdemes megnézni a képeket!

Címkék: facebook drón Hegyvidék Arany János Iskola

Szólj hozzá!

14/10/02 - 19:36

Csak vészhelyzetben

2014-09-25 16.43.24.pngEgyedülálló pánikgomb applikációt fejlesztettünk a kerületben élő, okostelefonnal rendelkező lakóknak. Az ingyen letölthető app nem más mint egy hatalmas piros gomb, amely veszély esetén aktiválható és automatikusan hívja a Hegyvidéki Rendészet ügyeletesét. E mellett elküldi a hívó GPS koordinátáit és emailben egy térképen megmutatja, hogy honnan jött a veszélyt jelző hívás. Miután a kerület jelentős része erdős, parkos, vadregényes, most, hogy már hamarabb sötétedik, biztos sokan örülnek majd ennek a fejlesztésnek.

Címkék: biztonság facebook közbiztonság pánikgomb applikáció Hegyvidék

Szólj hozzá!

14/09/30 - 21:34

Már 26 kamerából áll a rendszer

 mti_kis.png

Mától működnek az új térfigyelő kamerák a kerületben. Ezzel együtt összesen 26 kamera figyeli már a közterületeinket. Pontos helyükre a rendőrség szakemberei tettek javaslatot. Szintén élesben működik az a rendészeti autó, amely a fedélzeti kamerái segítségével továbbítja a rendész és rendőrjárőrök számára a kerületben felvett képanyagot.

Fotó: Marjai János, MTI

Címkék: facebook térfigyelő kamera Hegyvidék

Szólj hozzá!

14/09/30 - 08:16

Újabb világsztár a Csaba utcában

IMG_2658.JPGTegnap a négyszeres K1 világbajnok Semmy Shielt volt a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia vendége. A Szállító 3 filmben is szereplő holland sztár egyórás edzést tartott a gyerekeknek.  Az, hogy rövid magyarországi tartózkodása alatt pont a hegyvidéki akadémiát választotta edzése helyszínének, jól mutatja, hogy milyen komoly szakmai munka folyik a Csaba utcában.

Címkék: sport facebook K1 Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia Semmy Shielt Csaba utca

Szólj hozzá!

14/09/29 - 14:35

Az igazi jegesvödör

fferenc.jpgBrutális lett az Index mai cikke, amelyben kíméletlenül kiszámolja a baloldal főpolgármester-jelöltjét. Emlékszem, pár hónapja többször is láttam Falust kijönni a Csaba utcai Mezzo étteremből, és akkor eszembe nem jutott volna, hogy mennyi derűs pillanatot fog majd okozni kampánynak nevezett szerencsétlenkedésével. Szerintem más egy végigküzdött, kimerítő kampányban végül alulmaradni, és más közröhej tárgyává válni, úgy, hogy az illető tulajdonképpen fel sem lépett a küzdőtérre. Tartok tőle, hogy már ő is megbánta azt, hogy rábeszélték a főpolgármester-jelöltség elvállalására.

Címkék: index kampány index.hu facebook bukás baloldal vereség visszalépés vizesvödör Falus Ferenc főpolgármester-jelölt

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása