Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

14/03/02 - 15:07

Csonttörővel egy szorítóban

A hétvégi edzésemen váratlan látogatót kaptam, a Blikk stábját. Ha valakit érdekel, hogy milyen érzés lehet egy világbajnokkal egy szorítóban lenni, a ma megjelent cikket itt tudja elolvasni.

Címkék: sport facebook Blikk Csonttörő

Szólj hozzá!

14/02/27 - 15:05

Tiszta korom

kilato16kis.jpgA két nappal ezelőtti tűzeset nyomait próbáltuk eltávolítani ma délelőtt az Erzsébet-kilátónál. Az elszenesedett ajtót szerencsére nem kellett kiemelnünk, de így is elég nagy munka volt, amíg végigcsiszoltuk. Még így, több nap távlatából is érthetetlen, hogy miért csinálnak emberek ekkora baromságot, amivel nemcsak egy szép műemléki épületet, hanem saját testi épségüket is kockáztatják.

Címkék: facebook Hegyvidék János-hegy Erzsébet-kilátó

Szólj hozzá!

14/02/25 - 13:48

Kinek jut eszébe ilyet csinálni?

Éjjel egy Molotov-koktélt, vagy valamilyen gyújtóbombát dobtak az Erzsébet-kilátó ajtajához. A térfigyelő kamerák tanúsága szerint az akció annyira jól sikerült, hogy az egyik elkövető saját magát is felgyújtotta. A mellékelt felvételen látszik, hogy a műemléki védelem alatt álló épület ajtaja alaposan megégett. Remélem, hogy a kerületi rendőrök hamar elkapják az elkövetőket, de mi is segíthetünk nekik, ezért ha valaki látta, vagy információja van a megégett kabátos emberről, itt tehet bejelentést.

 

Címkék: facebook molotov-koktél Hegyvidék Erzsébet-kilátó

3 komment

14/02/24 - 08:20

Lehet ennél egyszerűbb?

unnamed_2.jpgAki szereti a modern építészetet, annak érdemes ellátogatni a Hyde + Hyde építésziroda oldalára. A képen látható, eredetileg egy régi kőbányába tervezett épület szerintem itt, a Hegyvidéken is jól nézne ki.

Címkék: facebook modern építészet Hyde + Hyde

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása