Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

12/04/17 - 10:35

Megígértük, megcsináltuk

Mára ígértük a 100 új kutyapiszokgyűjtő felszerelését. Két csapat még éjszaka is szerelte a kukákat, hogy a határidőt tartani tudjuk. Pokorni Zolival mi is beszálltunk a munkálatokba, mától pedig minden hegyvidéki kutyatartó tudja már használni az új gyűjtőket, amelyek elhelyezéséről az itt élők döntöttek szavazással. A különleges kukákról hamarosan további információkkal szolgálunk.

Címkék: facebook kuka mome kutyapiszok kutyapiszokgyűjtő

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://vaczijanos.blog.hu/api/trackback/id/tr34456384

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szarból várat 2012.04.19. 02:19:40

Budapest XII. kerületének, a Hegyvidéknek büszkesége, a nemrég beindított kampánnyal agyon hypeolt kutyaürülék mentesítő akció.Dicséretes, hogy egy fővárosi kerület kutyabarátnak tekinti magát. A parkokban elhelyezett "Kutyával belépni tilos"...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása