Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

12/10/11 - 15:44

Holnap nyílik

01_400.jpgRitka szép és igényes lett a holnap nyíló Hegyvidék Központ. Arcfelismerős vásárlótájékoztatás, kis boltok, elképesztően jó gasztronómiai részleg. Ez egy környezetbarát módon épült, családias hangulatú, magyar beruházás, amely 200 új munkahelyet is teremtett a kerületben. És az  sem elhanyagolható, hogy parkolni is lehet az épület alatti mélygarázsban.

Címkék: facebook környezetbarát Hegyvidék Hegyvidék Központ Apor Vilmos tér

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vaczijanos.blog.hu/api/trackback/id/tr14833137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chac 2015.10.03. 13:18:38

Az Istenhegyi uti CBA a Lóitatónál szinvonalas,kiváló termékekkel szolgálja a környező lakosságot . Ebből kifolyolag néha olyan tömeg van hogy a pénztáraknál hosszú sor áll.
Érdemes lenne a következő ingatlan fejlesztésnél kinyomni a menyezetet és italokat, háztartási termékeket stb a felső szinten tartani és a lényeg a pénztárok számát növelve kényelmesen elosztani. Köszönöm.
Bálint Károly
Országos Fogyasztóvédelmi. E.
süti beállítások módosítása