Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

13/04/18 - 08:47

Városmajor

fotok_legifotok_hu.jpg
Tegnap a Városmajori Park felújításának terveit egyeztettük több civil szervezettel. Néhány hónapon belül elindulhat a munka, amely sok új zöldfelületet, játszótereket, felújított sportpályákat, és egy nagy kutyafuttató megépítését jelenti majd. A közbiztonság javítását pedig a korábban tervezett kerítés helyett jobb közvilágítással és az ehhez kapcsolt kamerarendszerrel szeretnénk elérni.

Címkék: sport facebook felújítás közbiztonság Városmajor Hegyvidék

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vaczijanos.blog.hu/api/trackback/id/tr945232642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fovarosi.blog.hu · http://fovarosi.blog.hu 2013.04.18. 10:53:58

A felújítás után milyen lesz a Városmajor?

KullWahad 2013.04.18. 16:12:55

Nem értem, mi lenne a gond egy rendes kerítéssel: például Nagy-Britanniában rendkívül sok helyen be vannak kerítve a parkok, többek között azért, hogy ha valakit zárás után benn találnak, akkor tudható, nem jó szándékkal van ott. _Attól_ nem lesz valami demokratikus, és viszont: nem attól demokratikus valami, ha nincsen kerítése.

hatja 2013.04.20. 09:21:39

@KullWahad: egyik megoldás sem jó sajnos, a kerítésen szinte bárki átmászik 2 másodperc alatt, a kamera meg sovány vigasz, ha két hét múlva beazonosítják hogy ki miatt véreztél el a bokor alatt.
süti beállítások módosítása