Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

13/06/03 - 14:23

Párbeszéd a képviselők lemondásáért

lmplevel1_500.jpgSzokatlan közjátéknak lehettünk szemtanúi pár nappal ezelőtt az önkormányzat képviselő-testületi ülésen. Az LMP helyi szervezetének vezetői kértek szót, majd felolvastak egy levelet, amelyben Sipos Péter és Püspöki Gábor képviselőket lemondásra szólították fel. Véleményük szerint ugyanis a két „bajnaista” képviselő, akik kiléptek az LMP-ből, egy álbaloldali, az ország javait felélő és elherdáló csapathoz csatlakoztak, így hátat fordítottak választóiknak, akik 2010-ben beszavazták őket a testületbe. A két érintett képviselő csöndben lapított. Semmit sem kívántak reagálni az elhangzottakra, de az látszott, hogy eszük ágában sincs lemondani mandátumukról és természetesen a díjazásukról sem. Igazán pikáns, hogy annak ellenére maradtak ilyen némák, hogy legújabb pártjuk neve: Párbeszéd Magyarországért.

Címkék: facebook képviselő lemondás mandátum LMP Hegyvidék Párbeszéd Magyarországért Sipos Péter Püspöki Gábor

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vaczijanos.blog.hu/api/trackback/id/tr305341911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sipos Péter 2013.06.03. 17:09:32

Alpolgármester úr olyan, mint a Bourbonok, lassan tanul, de gyorsan felejt. Váczi úr jelen volt azon a februári beszélgetésen, melyre Pokorni polgármester úr is utalt a testületi ülésen, ahol bejelentettük kilépésünket az LMP-ből, és ahol tisztáztuk, ebből nem következik semmi a testületi munkánkra nézve. Indokainkat pedig a nyilvánosság előtt is leírtam négy hónappal ezelőtt (sipospeter.blog.hu/2013/01/31/balra_el_681). Egy ilyen alpári hangú levélre pedig érdemtelen arra, hogy szót vesztegessünk rá.

Váczi János 2013.06.03. 17:34:37

Kedves Képviselő Úr!

Szerintem nem felém kellene magyaráznia a bizonyítványt, hanem a csalódott, LMP-s párttársaknak.

Miazmás · http://miazmas.blog.hu 2013.06.03. 18:32:18

"A két érintett képviselő csöndben lapított. Semmit sem kívántak reagálni az elhangzottakra, de az látszott, hogy eszük ágában sincs lemondani mandátumukról és természetesen a díjazásukról sem."

Nem voltam ott, de erről a mondatról a FIDESZ jutott eszembe. A komondoros történet, a nem is volt taggyűlés, a megvédjük a nyugdíjpénztárakat, a nem lesz megszorítás, a trafikmutyi és még sorolhatnám azokat a dolgokat, amiknél csendben lapítanak. Persze lehet, hogy nem lapítottak, csak nem akartak cirkuszt. Nem tudom, nem voltam ott. De a gúnyos hangnem jellemző. Bagoly mondja verébnek, ugye. És egy nem dakota szólás: Az kiabál a legjobban, akinek a háza ég.... Érti, Váczi Úr! És a tiszteletdíjak.... Hát nem tudja Váczi Úr, hogy "..aki nem vitte semmire az életben az annyit is ér"?

Miazmás · http://miazmas.blog.hu 2013.06.03. 18:38:32

@Miazmás: Ja, én tudok egy fideszest, aki mit ad Ist... illetve hogy-hogy nem elvtársak, nem vette észre, hogy 2 millió felett keres.... Őt is illeti nyilvános kritikával vagy ő a mi kutyánk kölyke, neki szabad. Nagyon mókás, mikor Önök erkölcsöst játszanak! Féligazságok elhintésével.

Marcuso 2013.06.04. 09:34:46

@Miazmás: Tudod mi a féligazság? Hogy a szocialisták fele köcsög. És tudod miért? Mert az összes az!

Miazmás · http://miazmas.blog.hu 2013.06.04. 12:42:27

@Marcuso: Fantasztikus érveid vannak! Ez a kristály tiszta logika, amivel válaszoltál a felvetéseimre! Érvek és tények egymás hátán. Meghajolok nagyságod előtt!

Szentgáli 2013.06.04. 13:57:34

Borzasztó ez a gagyi kormány, de éppen olyan gagyi a balfék ellenzéke is, helyben sokszor még gagyibb. Okoskodó, ripacskodó, amerikai pénzen élősködő, kontraszelektált bohócok, akik addig bomlasztottak, amig saját maguk is szétestek. Nem kár értük.

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2013.06.05. 09:49:06

hogy ontopic legyek: a választók pártra szavaztak, mert az képviseli a véleményüket. Na most hogy a választók véleményén az LMP vagy a PM képviseli, azaz hogy a két képviselő lépett ki a pártból, vagy a párt ment el alóluk, az egy érdekesebb kérdés.

Scala 2013.06.07. 10:13:51

Az egész LMP-s vergődés is bizonyítja, hogy NEM LEHET MÁS a politika.
Éppen ezért tekjesen felesleges bárkire is szavazatot leadni, katyvasz, önkényesen méltatlanul átalakul egyik ciklusról a másikra. Mellesleg a háttérben mindig ugyanaz mozgatja a szálakat: a pénzhezjutás, egyeseknél a hatalom.

Szeretnék egy olyan szavazólapot, ahol van egy rubrika, hogy senkire nem szavazok, mert ez a menü gyomorforgató. Nem érvénytelen szavazatként lenne számontartva, mert abban a kupliban vannak a diszgráfiások, provokátorok, akikre legyinteni lehet. Lehessen azt mondani, hogy mindenki úgy szörnyű, ahogy van, majd ha ez megváltozik, ikszelek személyre én is.
Addig meg eldöntik a nyugdíjasok, a rokkantak, a közmunkások, ez megy 12-20 éve folyamatosan.

törzsmókus 2013.07.09. 20:03:23

@Sipos Péter: Ön keveri a Bourbonokat a kiselefánttal :)
süti beállítások módosítása