Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

13/11/06 - 15:08

Szemétkedés a híradóban

Tegnap a TV2 esti híradója is foglalkozott a diplomatabuszból illegálisan kirakott szemét ügyével. Mi mindenesetre még aznap elszállítottuk a 3-4 köbméter szemetet, aminek díját kiszámláztunk a nagykövetségnek. A számla mellé tettem egy levelet, amiben arra kértem a nagykövetet, hogy ne csináljanak többé ilyet és elmagyaráztam neki, hogy a Hegyvidéken mi a szemét tárolásának és elszállításának módja.

Címkék: facebook szemetelés diplomata TV2 Tények

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vaczijanos.blog.hu/api/trackback/id/tr405618144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kaaz 2013.12.14. 09:34:40

Nagyon jó!
A megszűnt hulladékszigetek helyét pedig jó lenne rekultiválni. Jó példa erre az illegális szemétlerakás ellen éveken át "Szemét lerakás hatóságilag tilos!" táblával védett Roskovics utcai terület, mely hulladékszigetté vált, majd annak megszűnése után minden úgy maradt ahogy volt, és újra illegális szemétlerakó lett. A korábbi füves területen a szolgáltató ott hagyta a ronda beton alépítményt. A területről egyébként kilátás nyílik a várra, talán egy panorámára tájolt pad kellene oda, és újra fű. Mindenesetre a követséggel kapcsolatban példás az eljárás.

Egy helyi lakos
süti beállítások módosítása