Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

14/03/18 - 11:34

Mobilparkolási modullal bővült az ingyenes Hegyvidék applikáció

fotó1_500.jpgMától gyorsabban, egyszerűbben és kényelmesebben lehet parkolni a kerületben annak az okostelefonos applikációnak a segítségével, amelyet az Appsters munkatársai fejlesztettek. Aki letölti, vagy frissíti okostelefonján a Hegyvidék applikációt, az azonnal tudja használni az új mobilparkolás modult. A GPS helymeghatározással működő rendszer, a legpontosabb és legrészletesebb térképet használja, alkalmazása egyszerű és pillanatok alatt megtanulható.

Címkék: facebook parkolás Hegyvidék Hegyvidék applikáció

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vaczijanos.blog.hu/api/trackback/id/tr345867461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JayGetsby 2014.03.21. 14:27:53

Ma olvastam, már le is töltöttem!

Pércsy Edit 2014.03.24. 12:11:18

Mar azt hittem valami kedvezmenyt kap, aki a keruletben fizeti a sulyadot. Ilyen applikacio eddig is volt...

Váczi János 2014.03.24. 15:47:42

@Pércsy Edit: Nem volt még ilyen applikáció, mert ennek a térképe pontosan mutatja a zónahatárokat, ezért jóval megbízhatóbb mint a hasonló appok.

Pércsy Edit 2014.03.24. 16:31:21

Nem tudom melyik mennyire megbizhato, az iphon-nak regen van pontosan mukodo gps-parkolasa. Sokkal lenyegesebb a tobbi szolgaltatas, amivel attekinthetok a Hegyvidek helyei, nyitvatartasai.

Gerle Éva 2014.03.24. 21:02:39

Kedves alpolgármester úr!
Elnézését kérem, hogy ide írok offmódra. Biztos szeretnék lenni abban, hogy Ön olvassa.
Ön kételkedett abban, hogy a fogason problémák vannak, arra a hírre reagálva, hogy engem az egyik downhilles fiú már másodszor megtámadott és ezúttal meg is ütött a 2012 nyarán a Népszabadságban megjelent két írásom miatt.
Tájékoztatom, hogy jogi képviselőmmel személyes találkozóra mentünk a fiú kérésére, és azt az ajánlatot tettük az elkövetőnek, részben az általa elkövetett bűncselekmény, részben az általa és barátai által írt hazug, lejárató kommentek, tehát a jó hírnevem sérelme miatt, hogy ha nyilvánosan elégtételt ad, akkor visszavonom az ellene tett mindkét feljelentést.
A gyanú jelenleg tettleges becsületsértés, könnyű testi sértés és garázdaság.
A fiú ennek az ajánlatnak megfelelt, én a bírósági békéltetés, március 28. után vissza is vonom a feljelentést, azonban nem túlzás azt állítanom, hogy a továbbiakban sem utazhatok nyugodtan a fogason.
Kérem, tekintse meg ezt a nyilvános megosztást, és az alatta álló, mai kommentek tartalmát és hangnemét.
www.facebook.com/gerleeva/posts/669964213072873?stream_ref=5
Ugye ön nem gondolja azt, hogy nem szabad újságcikkeket írni, és abban létező problémákra felhívni a figyelmet?
Ugye én, aki senkibe nem kötöttem bele, utazhatok nyugodtan a fogason, és a szavaimat nem vonja kétségbe senki?
Ugye elhiszi nekem, hogy megtámadtak, és hogy nem egyszer láttam ellenőrkergetést, -verést, rendőri intézkedést, és sokszor hangoskodást és durva megnyilvánulásokat az elmúlt két és fél évben?
Nem lehetne, hogy a jogszerű viselkedésről, a nézetkülönbségek elintézésének a módjáról valaki felvilágosítja ezeket a bicikliseket?
Köszönöm a figyelmét.
Gerle Éva
süti beállítások módosítása