Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

15/07/31 - 13:39

A nap parkolàsa

Diplomata rendszámú Mercedes vészvillogóval nehezíti a be- és kihajtást a MoM Park mélygarázs bejáratánál. És teszi balesetveszélyessé a Cserpes előtti átkelést.

12121222.png

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vaczijanos.blog.hu/api/trackback/id/tr847668262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ferenc Kőpataki 2015.07.31. 14:43:29

Jol meg kel büntetni! igaz ezel senkise foglalkozik nemtudom minek vannak a közteresek? 212 es busz megáloba rendszeressen a taxisok akadájozák a forgalmat svábhegy irányába ök is mindent megtehetnek.

na-ki 2015.08.01. 08:17:46

www.telekom.hu/otthoni/lakossagi/csomagok_akciok/halozatfejlesztes

A fejlesztési területek között nem találtam a 12. kerületet, pedig...
A sajtóban többször említették, hogy a kerületünkben az országban a lerosszabbak, leglassúbbak közé tartozik a sávszélesség.
Ez valóban így van. A belső kerületrészeken még van szolgáltató nagy sávszélességgel, de a közép és szélső részek a számítástechnika középkorában élnek, ha vezetékes netre fizetnek elő.
Próbáltam utána járni, eddig informálisan azt hallottam, hogy a kerület átlagon felüli pénzéhsége az oka, gátja. Az országos átlag többszörösét kéri a a területén a tkom-tól, amit nem tud vállalni a cég, illetve az előfizetések árába, többszörös előfizetői árába beépítve a kerület lakossága nem tudná/akarná megfizetni.

Igaz ez Váczi úr? Ha nem, akkor miben látja a kerület évtizedes lemaradását az internet szolgáltatás területén? Mit tesz a kerület a fejlesztés támogatásáért, az internetes elszigeteltség feloldásáért?

Tisztelettel várom a válaszát!

barbar79 2015.10.06. 11:31:24

A Happy Kids óvoda előtt a busz reggel 8-9:30 valamint 15:30-16:30 között sosem tud beállni a megállójába, mert a sok terepjárós, DT vagy éppen külföldi rendszámú autó úgy parkol, hogy azt megakadályozza! Még akkor sem állnak odébb, ha benne ülnek, és a busz jelzi azt nekik! Legutóbb épp a saját buszuk parkolt konkrétan a busz megállójában! Babkocsisok és idősek meg ugrálhatnak le és fel a buszról/buszra! Ezt az áldatlan állapotot jó lenne már megszüntetni!!!Én elhiszem, hogy az ovi előtt kell parkolni, nehogy gyalogolni kelljen szegény ovisoknak és szüleiknek! Nekik ez jár, ha már fizetnek!!!

Képet is csináltam, hogy dokumentáljam a kedvességüket! De ide nem tudom feltölteni!

Jó lenne, ha az önkormányzat felfestené meddig állhatnak meg, esetleg ellenőriztetné a közteresekkel! Vagy felhívná az ovi figyelmét erre!!! Váczi Úr van erre megoldás????

VidraZsolt 2016.01.08. 00:17:49

a DT-s rendszámú kocsikhoz külön KRESZ van! legalábbis ők azt hiszik magukról... szégyen, hogy ők egy másik országot képviselve itthon bármit megtehetnek az utakon. pedig pont példát kellene mutatniuk. tisztelet a kivételnek.
süti beállítások módosítása