Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

11/03/29 - 00:09

Magyar - holland újratöltve

A siker záloga az alacsonyra tett várakozás - jegyezte meg valaki egyszer igen találóan. Sajnos ennek pontosan az ellenkezőjét látom a magyar fociban. A forgatókönyv mindig ugyanaz: ahogy egy picit is jobban játszunk, azonnal elkezdünk fújni egy reménynek nevezett hatalmas rózsaszín lufit, ami aztán óriási pukkanással kidurran, mindenkit fájdalmasan visszalökve a realitások talajára. Ez történt pénteken is az első holland mérkőzésen. Nagyon nehéz dolga lesz holnap a csapatnak,ebben a lelkiállapotban, keményen megnyirbált önbizalommal, idegenben helytállni. Milyen végeredményt jósoltok?
 

Címkék: magyar foci facebook meccs futball hollandia holland válogatott eb

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vaczijanos.blog.hu/api/trackback/id/tr502780698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ács Ferenc 2011.03.29. 10:10:10

Sima holland győzelem lesz. Nem Erwin Koemannal volt a baj...
süti beállítások módosítása