Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

11/04/03 - 15:25

Scarface

A napokban több helyen is írtak arról a sajtóban, hogy tizenhárom év után megoldódhat a Fenyő-gyilkosság rejtélye. Az embernek önkéntelenül is eszébe jut ilyenkor, hogy miért pont most kap lendületet egy ilyen ügy, vajon mi történhetett a szinfalak mögött, ami katalizálta az eseményeket Az ügynek annyiban van kerületi szála, hogy Fenyő egykori háza - amit botrányos körülmények között épített - talán Budapest egyik legszebb részén a mi kerületünkben áll. Az egész ügyről és a hozzá kapcsolódó teóriákról, összeesküvés-elméletekről egyébként érdekes írást lehet olvasni a Konteo Blogon.

Címkék: blog facebook fenyő scarface konteo

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vaczijanos.blog.hu/api/trackback/id/tr592796250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2011.04.04. 10:27:48

Köszönöm a reklámot a Konteóblognak!

Scala 2011.05.19. 21:56:17

Kedvenc blogom, a kommenteket is mindig érdemes!
Átköltözött egy pár hónappal ezelőtt másik szolgáltatóhoz.
Itt pörög:
konteo.freeblog.hu/
süti beállítások módosítása