Üdvözöljük a XII. kerület alpolgármesterének blogján!

Váczi János feljegyzései filmekről, zenéről, sportról, politikáról és a hegyvidéki kerületben történő dolgokról szólnak. No, meg minden másról, amit érdekesnek talál arra, hogy írjon róla.

11/04/14 - 14:56

Beiratkozási szezon

Szeretnék minden érintett szülőt emlékeztetni, hogy a kerületben most van az iskolai beiratkozások időszaka. Ma és holnap - április 14-15. – van lehetőség, hogy gyermekeiteket az általános iskola első osztályába beírassátok, és ehhez kérem, hogy ne felejtsétek magatokkal vinni a szükséges okmányokat. Tapasztalatból tudom, hogy ez a gyerekek, de a szülők életében is egy új, izgalmas, kihívásokkal és élményekkel teli korszak kezdete. A hegyvidéki oktatásról összeállítottunk pár éve egy kiadványt, amely sok hasznos információt tartalmaz.

 

Címkék: oktatás a facebook hegyvidék beiratkozás hegyvidéken

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vaczijanos.blog.hu/api/trackback/id/tr712825750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása